Medlemskab for surfskoler/shops

Få adgang til direkte markedsføring og eksponering, certificeringsordning og rabatter til ansatte.

Jeres medlemskab

Medlemskabet for surfskoler og surfshops giver jeres virksomhed og ansatte adgang til en masse forskellige ydelser og produkter i Surf & SUP Danmark. Fx markedsføring af virksomheden til vores +4.500 medlemmer, mulighed for at blive certificeret surf/SUP skole, logo og produkt eksponering, medlemsrabatter for ansatte på vores events, uddannelser og camps m.v.

Vores medlemskab er opdelt i tre niveauer som indeholder forskellige ydelser og produkter. Uanset medlemskabstype bidrager alle virksomheder også til det arbejde, som Surf & SUP Danmark gør, for at sikre gode forhold og rammer for udøvelsen af surf og SUP sporten i Danmark.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som medlemmer i Surf & SUP Danmark, hvor vi i fællesskab udvikler surf og SUP sporten i Danmark.

Medlemskabsoverblik

Netværk

Vi deler netværksrelationer på tværs af landet i relation til relevante aktører i kommuner, fonde, private virksomheder m.v. og facilitere gerne netværk på tværs af virksomheder med medlemskab af Surf & SUP Danmark.

Læs mere
Medlemsrabatter

Virksomhedens ansatte kan deltage på vores events, uddannelser, clinics m.v. til medlemspris. Fx gives der 100,- kr. rabat pr. event, 150 kr. pr. clinic og op til 300 kr. pr. uddannelse pr. person.

Læs mere
Markedsføring

Virksomheden får mulighed for at lave målrettet markedsføring og produkter til forbundets medlemmer og tilbyde indkøbsaftaler til forbundets klubber.

Læs mere
Start-up

“Take-off” medlemskabet er målrettet iværksættere, som har brug for gode råd og vejledning og/eller fx ønsker, at gøre brug af forbundets netværk og medlemmer til at teste nye relevante produkter.

Læs mere
Co-work place

Vi har lavet aftale med en række af co-work fællesskaber forskellige steder i landet så du med din virksomhed kan få rabat på en kontorplads hvis du har brug for et inspirerende arbejdsfællesskab.

Læs mere
Logoeksponering

Virksomheden eksponeres i vores “Buyers Lounge”, som kommunikeres på profilsider for individuelle medlemmer og løbende gennem vores kommunikationsplatforme; SoMe, nyhedsbreve m.v.

Læs mere
Certificeret surfskole

Surf- og SUP skoler kan blive certificeret såfremt alle instruktører uddannes gennem Surf & SUP Danmark. Certificeringen er et kvalitetsstempel og kan bruges i virksomhedens markedsføring. Instruktøruddannelser tilkøbes.

Læs mere
Promotion

Certificerede surf/SUP skoler promoveres særskilt på forbundets hjemmeside med henblik på, at guide nye kunder til virksomheden.

Læs mere
Nyhedsartikler

Virksomheder har mulighed for at få markedsført to artikler (selvvalgt) om året på Surf & SUP Danmarks SoMe platforme. Artikler kan være relaterede til særlige nyheder, produkter og/eller oplevelser.

Læs mere
JERES MEDLEMSKAB UNDERSTØTTER OGSÅ …

Foruden de meget konkrete medlemsfordele understøtter ALLE der er medlem af Surf & SUP Danmark automatisk forbundets generelle arbejde med at:

Sikre bred anderkendelse af Surf & SUP sporten

Læs mere
Bevare Surf spots og adgang til vandarealer

Læs mere
Igangsætte grønne og miljørigtige initiativer

Læs mere
Skabe gode vilkår for Surf og SUP sporten

Læs mere
Agere politisk- og myndighedsmæssugt talerør på vegne af sporten

Læs mere
Arbejde med socialt udsatte målgrupper

Læs mere