Skole/institutions medlemskab

Som skole får i adgang til uddannelser, rådgivning og materialer hos Surf & SUP Danmark, som er særlig målrettet skoler.

Jeres medlemskab

Med et skolemedlemskab til kun 1.000,- kr. / året får i medlemsrabat på vores instruktør- og træneruddannelser og vi stiller samtidig materialer og rådgivning til rådighed, som er særlig målrettet skoler. Vi hjælper gerne med udvikling af særlige aktivitetsforløb, certificeringer af jeres elever m.v.

I er samtidig med til at understøtte det arbejde som Surf & SUP Danmark gør, både politisk- og myndighedsmæssigt, for at sikre gode forhold og rammer for udøvelsen af surf og SUP sporten i Danmark.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som medlemmer i Surf & SUP Danmark og i fællesskab udvikle surf og SUP sporten i Danmark.

Medlemskabs overblik

Medlemsrabatter

Skolens ansatte og elever kan deltage på vores uddannelser, clinics, events m.v. til medlemspris. Fx gives der op til 300,- kr. rabat pr. uddannelse, 150,- kr. pr. clinic og 100,- kr. pr. event pr. person.

Læs mere
Guidelines

Vi stiller udviklede manualer, guidelines, uddannelsesmaterialer, flyers m.v. til rådighed for skolen/institutioner om alt fra udstyr og undervisning til aktivitetskataloger og sikkerhed.

Læs mere
Rabatter på udstyr

Vi har samarbejdsaftaler med forhandlere som kan vidergives til skoler/institutioner i forbindelse med indkøb af udstyr. Rabatterne er fra 10-35% på surf og SUP relaterede udstyr.

Læs mere
Markedsføring

Alle skoler/institutioner markedsføres online på forbundets hjemmeside via kort og links. Oplysninger tages fra medlemsprofilen og skolen/institutioner har derfor selv ansvar for at oplysninger er korrekte.

Læs mere
Netværk

Vi deler netværksrelationer på tværs af landet i relation til relevante aktører i kommuner, fonde, private virksomheder m.v. og facilitere gerne netværk på tværs af skoler/institutioner med medlemskab af Surf & SUP Danmark.

Læs mere
Stemmeret og indflydelse

Som skole/institution har i direkte indflydelse på forbundets indsatser. Skole/institutions medlemmer udpeger en repræsentant som har stemmeret på forbundets årsmøde og kan stemmes ind i bestyrelsen.

Læs mere
JERES MEDLEMSKAB UNDERSTØTTER OGSÅ …

Foruden de meget konkrete medlemsfordele understøtter ALLE der er medlem af Surf & SUP Danmark automatisk forbundets generelle arbejde med at:

Sikre bred anderkendelse af Surf & SUP sporten

Læs mere
Bevare Surf spots og adgang til vandarealer

Læs mere
Igangsætte grønne og miljørigtige initiativer

Læs mere
Skabe gode vilkår for Surf og SUP sporten

Læs mere
Agere politisk- og myndighedsmæssugt talerør på vegne af sporten

Læs mere
Arbejde med socialt udsatte målgrupper

Læs mere