Foreningsmedlem

Som forening får i adgang til en masse fordele og produkter hos Surf & SUP Danmark. Fx idrættens forsikringer, forenings- og fondsrådgivning, uddannelser, grejbanker, events og meget mere.

Jeres medlemskab

Vi har tre forskellige medlemskabstyper afhængigt af jeres forening. Nederst på sitet kan i læse alt om indholdet i medlemskabet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som medlemmer i Surf & SUP Danmark, hvor vi i fællesskab udvikler surf og SUP sporten i Danmark.

*Helt nystiftede foreninger med kun 0-2 års virke betaler ikke kontingent i indeværende år. Eksempel: Melder en nystiftet forening sig ind d. 1. maj betales der første gang kontingent d. 15. januar det efterfølgende år. Det gratis kontingent skal ses som en start-hjælp til helt nystartede foreninger. Herefter overgår foreningen til “The Search” eller “The Barrel” afhængigt af foreningens medlemstal. Nystiftede foreninger tilbydes også 2 gratis instruktørkurser til en værdi á 3.390 kr. og nystiftede foreninger har tillige fortrinsret på lån af forbundets udstyr.

**Med nye foreninger menes etablerede eksisterende foreninger (det kan fx være en flerstrenget forening) der ønsker medlemskab af Surf & SUP Danmark, fordi foreningen ønsker at udbyde surf og/eller SUP i foreningen. Disse foreninger betaler ved indmeldelse i indeværende år 1.500,- kr. i kontingent. Året efter forbliver foreningen på “The Search” eller overgår til “The Barrel” afhængigt af foreningens medlemstal.

Hvad indeholder et medlemskab af Surf & SUP Danmark?

Vi har nedenfor samlet overblikket og gjort vores bedste for at gøre det attraktivt for jer som forening at blive medlem af Surf & SUP Danmark.

Idrættens forsikringer

Vi betaler til den årlige kollektive idrætsforsikring, som alle foreninger og medlemmer vil være dækket af. Forsikringen dækker bl.a. ansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring og idrætsrejse forsikring.

Læs mere
Opstartsrådgivning

Nye foreninger tilbydes rådgivning i alt fra stiftelse af forening, medlemskaber og faciliteter til igangsættelse af aktiviteter og generel foreningsudvikling.

Læs mere
Gratis udstyr

Foreninger kan låne en gratis udstyrspakke bestående af 5 surf / SUP boards, 10 våddragter og 10 veste. Udstyret lånes som udgangspunkt i en periode på 3-5 måneder.

Læs mere
Gratis instruktøruddannelse

Til nye foreninger gives der 2 stk. gratis instruktøruddannelser (SUP/Surf) til en værdi af 3.390,- kr.

Læs mere
Gratis kontingent

Til nye foreninger gives der gratis kontingent i indeværende år.

Læs mere
Medlemsrabatter

Foreningens medlemmer kan deltage på vores uddannelser, clinics, events m.v. til medlemspris. Fx gives der op til 300,- kr. rabat pr. uddannelse, 150,- kr. pr. clinic og 100,- kr. pr. event pr. person.

Læs mere
Guidelines & vejledninger

Vi stiller udviklede vejledninger, guidelines og flyers til rådighed for foreningen om alt fra udstyr og undervisning til aktivitetskataloger og sikkerhed.

Læs mere
Foreningsbesøg

Vi kommer gerne forbi til et fysisk foreningsbesøg, hvor foreningen kan invitere bestyrelse, instruktører m.v. og få en dialog om aktivitets- og foreningsudvikling.

Læs mere
Fondansøgninger

Vi har stor erfaring med fonds- og puljeansøgninger, og rådgiver både om forskellige fonde og hjælper med at gennemskrive/tilrette ansøgninger, budgetter m.v.

Læs mere
Aktivitetsudvikling

Vi rådgiver om aktivitetsudvikling, udvikling af medlemsplatform, faciliteter, fastholdelse og forankring m.v. Rådgivningen sker som udgangspunkt telefonisk, via mail eller ved et besøg i foreningen.

Læs mere
Rabatter på udstyr

Vi har gode samarbejdsaftaler med forhandlere som vidergives til foreningerne. Rabatterne er alt fra 10-25% på surf og SUP relaterede udstyr.

Læs mere
Markedsføring

Alle klubber markedsføres online på forbundets hjemmeside via kort og links. Oplysninger tages fra klubbernes medlemsprofiler og klubben har derfor selv ansvar for at oplysninger er korrekte.

Læs mere
Nye forbundskoncepter

Vi lancere løbende nye forbundskoncepter som foreningerne kan tappe ind i. Eksempler er fx Clean og SUP & Surf 365 koncepterne, hvor forbundet har rejst finansiering til nye indsatser.

Læs mere
Jeres medlemskab understøtter også ...

Udover ovenstående meget konkrete ydelser og produkter er det vigtigt for os at nævne, at ALLE der er medlem af Surf & SUP Danmark automatisk understøtter forbundets generelle arbejde med at:

Sikre en bred anderkendelse af Surf & SUP sporten

Læs mere
Bevare surf spots og adgang til vandarealer

Læs mere
Igangsætte grønne og miljørigtige initiativer

Læs mere
Skabe gode vilkår for Surf og SUP sporten

Læs mere
Agere politisk- og myndighedsmæssugt talerør på vegne af sporten

Læs mere
Arbejde med socialt udsatte målgrupper

Læs mere