Deltagerbetingelser for DSRF Events

Nedenstående betingelser gælder ved køb af startnummer til Danish SUP Tour.

Arrangør

Danish SUP Tour arrangeres af:
Dansk Surf & Rafting Forbund
Brøndby Stadion 20
Idrættens Hus
2605 Brøndby
CVR: 34779333

Bag Danish SUP Tour står Dansk Surf & Rafting Forbund i et tæt samarbejde med lokale aktører.

Tilmelding
Du kan deltage på følgende distancer:

  • Danish SUP Tour
  • Social SUP Tour

Tilmeldingen til eventen sker gennem Sportstiming. Din tilmelding er bindende.

Sportstiming opkræver et administrationsgebyr på 15 kr. Sportstimings handelsbetingelser, som gælder for deres ekspedition af dit køb, kan læses og accepteres i forbindelse med din tilmelding.

Dit startnummer er personligt, og du skal sikre dig, at du er registreret med korrekte personlige oplysninger. Umiddelbart efter købet modtager du en købskvittering via e-mail. Modtager du ikke kvitteringen eller indeholder den fejl, kan du kontakte Morten Mørup på: morten@dsrf.dk

Tilmelding er som omtalt bindende, og der er ingen lovbestemt fortrydelsesret. Det er derimod muligt for dig at overdrage dit startnummer til en anden eller vælge anden løbsdistance, så længe der er ledig kapacitet. Se hvordan du gør på Sportstimings FAQ eller kontakt Morten Mørup på: morten@dsrf.dk

Din tilmelding til eventen vil fremgå af deltagerlisten og af resultatlisten med navn, fødselsår, startnummer, sluttid og placering. Du har dog mulighed for at optræde anonymt på listerne – sæt kryds herom ved tilmeldingen, hvis du ønsker dette.

Løbets afvikling
På alle distancer afvikles aktiviteterne efter Dansk Surf & Rafting Forbunds konkurrenceregler.

Mediedækning
Dansk Surf & Rafting Forbund vil/kan hyre fotografer og medier, som dækker eventen gennem billeder og video. Der vil i denne sammenhæng være billeder og optagelser af deltagerne, herunder måske dig. Fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvor deltagere optræder i forbindelse med eventen, kan efterfølgende benyttes af arrangørerne i overensstemmelse med gældende regler udsted af Datatilsynet.

Ansvar
Dansk Surf & Rafting Forbund har ansvaret for at skabe de rette sikkerhedsmæssige betingelser for afviklingen af eventen og er i dialog med relevante myndigheder om afviklingen af eventen samt udarbejder en risiko- og sikkerhedsplan, som kan rekvireres ved check-in.

Deltagelse i eventen sker dog på eget ansvar, og hverken Dansk Surf & Rafting Forbund, samarbejdspartnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader på udstyr eller skader, som du pådrager sig selv eller under eventen. Hvis du er under 18 år på eventdagen, skal du sikre dig, at dine forældre eller værger har givet accept til din deltagelse i eventen.

 Aflysning
Udefrakommende forhold kan gøre det nødvendigt for os som arrangør enten at udsætte eller helt at aflyse eventen. Det kan ske for en enkelt distance eller for hele eventen. Sådanne udefra kommende forhold kan f.eks. være vejrforhold, myndighedsforbud eller -påbud, sikkerhedshensyn og andre særlige forhold eller andre force majeure-lignende forhold i øvrigt.

Hvis eventen aflyses før den annoncerede eventdato vil du få refunderet dit deltagelsesgebyr. Dog vil du ikke få tilbagebetalt det administrationsgebyr (opkrævet af Sportstiming), som du betalte ved tilmeldingen. Hvis eventen udsættes før den annoncerede eventdato, overføres du automatisk til deltagelse i eventen på et senere tidspunkt. Hvis eventen aflyses eller afbrydes på selve eventdagen, refunderes din deltagerbetaling ikke.

Ved udsættelse eller aflysning hæfter vi som arrangør ikke for det direkte eller indirekte følgetab, som du måtte have haft, f.eks. til hotel/logi, transport til og fra event lokationen m.v.

Accept af deltagerbetingelser
Ved tilmeldingen bliver du bedt om ved afkrydsning at acceptere ovenstående deltagerbetingelser. Din accept betyder, at du tiltræder betingelserne fuldt ud, herunder at din tilmelding er bindende, at du deltager på eget ansvar og at du accepterer vilkårene for udsættelse og aflysning.

Forbehold for fejl og mangler
Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i beskrivelsen af priser, vilkår og arrangement såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

Dine personoplysninger
Danish Surf & Rafting Forbund har indgået serviceaftaler med Sportstiming om tilmelding og eventafvikling. Sportstiming er i denne sammenhæng databehandlere for Dansk Surf & Rafting Forbund. Dine personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med tilmelding og deltagelse, opbevares sikkert. E-mailadresser og telefonnumre anvendes udelukkende til, at sende nødvendig information til dig om afviklingen af eventen. Dine personoplysninger gives ikke videre til tredjemand. 

Spørgsmål
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Dansk Surf & rafting Forbund
Brøndby Stadion 20
Idrættens Hus
2605 Brøndby

Morten Mørup
Tlf.: 28270224
Mail: morten@dsrf.dk

Handelsbetingelser

Du kan læse handelsbetingelserne fra Sportstiming her. Disse skal accepteres i forbindelse med din tilmelding.