Velkommen til

Danish SUP Tour

Hvad er Danish SUP Tour?

Danish SUP Tour er en serie af nationale SUP events for både bredden og eliten indenfor SUP.

SUP events hvor alle kan være med

Siden 2013 har vi afviklet Danish SUP Tour, som indeholder forskellige former for SUP discipliner på forskellige typer af vandarenaer. Vi forsøger at krydre touren med både langdistance, technical beach race og downwind events, og til et hvert event afvikler vi også det vi kalder "Social SUP Tour" som er en kortere distance hvor alle kan være med.

Fælles for de mange events er at fællesskabet er i højsædet. Målet for et hvert event er nemlig, at alle får en god oplevelse på vandet og kan dele erfaringer på tværs af alder, køn og geografi.

På Danish SUP Tour er deltagerne i alderen ca. 12-70 år hvor nogle har padlet i mange år og andre er lige begyndt. Der er plads til alle.

Eventinformation

Hvordan tilmelder jeg mig?

Vi anvender Sportstiming ved tilmelding til vores events. Du finder linket til tilmelding på den enkelte event i vores eventkalender.

Læs mere
Er der alders indeling?

Ja - vi har Junior u. 18, Open, Master og Grandmaster kategorier. Du finder aldersgrupperne under eventinformationen på det enkelte event.

Læs mere
Kan man deltage som team?

Din deltagelse er individuel, men er i flere fra samme team/forening samler i point på tværs af de forskellige events. Du kan læse mere om dette på det enkelte event.

Læs mere
Hvad koster det?

Normalprisen pr. deltager er 335,- kr., men er du medlem af Surf & SUP Danmark får du 30% rabat og sparer dermed 100,- kr.

Læs mere

Se billederne fra alle vores events

På Danish SUP Tour har vi altid en professionel fotograf tilknyttet. Du kan se alle billederne og downloade dem gratis via vores åbne Flickr Konto.

Fotograferne på Danish SUP Tour er hovedsagligt Jakob Gjerluff og Cathrine Yde.

Eventkalender