Individuelt medlem

Få adgang til en masse fede produkter, rabatter, træningsvejledning og materialer.

Dit medlemskab

For blot 150,- kr. / året får du som medlem af Surf & SUP Danmark adgang til guides, træningsvideoer, tutorials og solide rabatter på events og produkter hos Surf & SUP Danmark og vores samarbejdspartnere. Det sker direkte gennem din medlemsprofil som oprettes når du gennemføre købet af et medlemskab.

Du er tilsvarende med til at understøtte det arbejde som Surf & SUP Danmark gør, for at sikre gode forhold og rammer for surf og SUP sporten i Danmark. Du kan se det fulde medlemskabsoverblik nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Surf & SUP Danmark.

Medlemskabs overblik

Medlemsrabatter

Som individuelt medlem får du rabat på vores events, uddannelser, clinics, workshops m.v. Fx gives der 100,- kr. rabat pr. event, 150,- kr. pr. clinic og op til 350,- kr. pr. uddannelse.

Læs mere
Aktiviteter

Foruden vores mange events, clinics, uddannelser m.v. vil vi også tilbyde en række forskellige pop-up aktiviteter på forskellige lokationer i hele landet.

Læs mere
Rabat på udstyr & tøj

Gennem vores samarbejdspartnere og surfshops får du løbende stærke rabatter på 10-25% på surf og SUP relateret udstyr og tøj.

Læs mere
Guides

Vi gør løbende diverse guidelines og vejledninger om alt fra udstyr og sikkerhed til miljøorienterede tiltag tilgængelige, og giver dig løbende indsigt i relevante emner om surf og SUP sporten.

Læs mere
Træningsvejledning

Vi samarbejder med dygtige fysiske trænere og fysioterapeuter og vil løbende udvikle surf og SUP relevante træningsprogrammer, som bliver gjort direkte tilgængelige for dig.

Læs mere
Tutorials

Du får adgang til tutorials om alt fra reparationer af udstyr, surfskate, sikkerhed, foto og video redigering m.v.

Læs mere
Stemmeret og indflydelse

Som individuelt medlem kan du få direkte indflydelse på forbundets indsatser. Individuelle medlemmer har stemmeret på forbundets årsmøde og kan stemmes ind i bestyrelsen.

Læs mere
DIT MEDLEMSKAB UNDERSTØTTER OGSÅ …

Foruden de meget konkrete medlemsfordele understøtter ALLE der er medlem af Surf & SUP Danmark automatisk forbundets generelle arbejde med at:

Bevare Surf spots og adgang til vandarealer

Læs mere
Sikre bred anderkendelse af Surf & SUP sporten

Læs mere
Igangsætte grønne og miljørigtige initiativer

Læs mere
Skabe gode vilkår for Surf og SUP sporten

Læs mere
Agere politisk- og myndighedsmæssugt talerør på vegne af sporten

Læs mere
Arbejde med socialt udsatte målgrupper

Læs mere