Social SUP #2, 2024 - Lynæs

I samarbejde med Lynæs Surfklub og Lynæs Surf Center er vi klar med ægte sommer surfvibes i fantastiske omgivelser i Nordsjælland.

Oprettet afSurf & SUP Danmark
Del
Tilmeld dig

Lørdag den 15. juni afvikler vi årets andet Social SUP event i Lynæs. I samarbejde med Lynæs Surfklub og Lynæs Surf Center er vi klar med ægte sommer surfvibes til denne event. Social SUP er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister.

Du kan ta' hele familien, venner og bekendte med da alle kan deltage. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten.


En passende distance som alle kan være med på

Distancen for et Social SUP event er altid ca. 5 km. Vi betragter ikke et Social SUP event som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-). Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

Vandet omkring Lynæs og Hundested danner rammen for eventen og sammen med Lynæs Surf Klub, lover vi, at ligge os i selen for at skabe en fantastisk dag på og ved vandet.

Find information om eventen og tilmeld dig via Sportstiming.

Information

Tilmeld dig
Tidspunkt
15. juni 2024 - 15. juni 202407.00 - 14.00
Sted
Lynæs SurfcenterLynæs Havnevej, 83390 Hundested
Pris
Almindelig250,- kr.
Medlem175,- kr.
Arrangør
Caroline
Fiskerihavnen , 244673 Rødvig Stevns
Kontaktperson