Del
8. marts 2024

DANISH ENDURANCE® bliver hovedsponsor på VM SUP 2024

Verdensmesterskabet i stand up paddle (SUP) surfing afvikles i København fra den 16.-22. september 2024 og det bliver med DANISH ENDURANCE® som en af hovedsponsorerne på eventen.

Skrevet afSurf & SUP Danmark
Læsetid3 min

DANISH ENDURANCE® indgik allerede tilbage i 2023 et 2-årigt strategisk samarbejde med Surf & SUP Danmark, som sammen med International Surfing Association (ISA), Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen og Sport Event Danmark står bag afviklingen af VM i København. Samarbejdet havde i første omgang fokus på forbundets talent- og eliteatleter, men nu udvides aftalen med et større partnerskab omkring VM i SUP.

”Vi ser frem til at sponsorere ISA World Championship. Der er et stærkt værdimatch mellem DANISH ENDURANCE® og surfing, når det kommer til eventyr, konkurrence og et stigende fokus på bæredygtighed. At mesterskabet finder sted i København, og at verdenselitens surfere samles med rekreative atleter, støtter op om vores mission om at støtte alle atleter - uanset niveau - i at opnå større fysisk og mental udholdenhed. Vi ser frem til at se vores produkter i aktion i september, udtaler Nicolaj Due, CEO hos DANISH ENDURANCE®.

DANISH ENDURANCE® kommer bl.a. til at stå for den sportslige og bæredygtige beklædning af atleterne ved VM, men også de op mod 1.000 deltagere, som forventes at padle med i bredde-eventen Copenhagen SUP under VM, ligesom at de mere end 200 frivillige og 50 officials fra ISA også vil nyde godt at partnerskabet med DANISH ENDURANCE®.

”Vi har gennem 2023 haft et rigtig godt samarbejde med DANISH ENDURANCE® og vi er derfor også enormt glade for, at det er lykkes at få DANISH ENDURANCE® med som hovedsponsor på VM i 2024. Vores ambitioner for VM er tårnhøje, da vi bl.a. har et mål om at skabe det største VM nogensinde med mere end 60 nationer og 300 atleter samt Nordeuropas største bredde-event med 1.000 deltagere. Èn af vores andre målsætninger er samtidig at sætte stort fokus på hvordan vi sammen kan træffe mere bæredygtige valg og med DANISH ENDURANCE® ombord som en af vores hovedsponsorer er vi nu ét skridt tættere vores målsætninger. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, siger Michael Lindberg, Direktør i Surf & SUP Danmark.

DANISH ENDURANCE® er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 2013 af de to brødre Nicolaj Due og Christoffer Due. DANISH ENDURANCE®  er et globalt brand og havde alene i 2023 mere end 2 millioner kunder.

Kurser
Nyheder