Del
7. december 2023

Nyt website og helt ny medlemsplatform

Så skete det endelig! I samarbejde med webbureauet Oak Digital har vi lanceret en ny hjemmeside og et helt nyt og spændende medlemsunivers.

Skrevet afSurf & SUP Danmark
Læsetid7 min

Hvad kan det nye medlemsunivers?

Som noget helt nyt kan alle oprette en gratis profil på vores hjemmeside. Her kan man tilgå events, kurser, sine certificeringer m.v. og samtidig få et godt overblik over de seneste nyheder indenfor surf & SUP sporten.

Har man derudover tilkøbt sig et medlemskab som individuelt medlem, forening, skole eller virksomhed vil man få adgang til en masse guides, vejledninger, træningsvideoer, rabatter til events, kurser m.v. samt fordelsrabatter hos forbundets udvalgte samarbejdspartnere. Du kan for eksempelvis få rabat på surf- & SUP udstyr, tøj, surfkurser, fysioterapi m.v.

Det nye medlemsunivers er intuitivt og giver både individuelle medlemmer, foreninger, skoler og virksomheder et langt bedre overblik over forbundets ydelser og aktiviteter.

Det er vores mål løbende at udbygge medlemsuniverset således, at vi kan være relevante for alle medlemmer og skabe et stærkt community indenfor surf og SUP sporten.Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du allerede er medlem af Surf & SUP Danmark som enten individuelt medlem, forening eller skole vil du/i i løbet af kort tid modtage en mail, hvor du/i vil blive bedt om at gennemgå vores "on-boarding" forløb.

For at lette processen mest muligt har vi nemlig allerede oprettet alle eksisterende medlemmer i det nye system. I forbindelse med "on-boardingen" vil du/i blive bedt om at indtaste mail og betalingsoplysninger, således at vi fremadrettet kan automatisere betalingen af dit/jeres kontingent. Det er også muligt at betale via en faktura såfremt man ønsker dette.

Efter "on-boarding" forløbet vil du/i have adgang til din, foreningens eller skolens medlemsprofil, hvorfra du/i kan tilgå materialer, rabatter m.v.

Såfremt du/i ikke er medlem på nuværende tidspunkt er det nemt at oprette et medlemskab lige her.Hvorfor ny hjemmeside?

Forbundets tidligere hjemmeside blev etableret i 2013 og fyldte dermed 10 år i 2023.

Hjemmesiden var bygget på en klassisk Wordpress skabelon, som langt hen af vejen gjorde det nemt at arbejde med en præsentabel hjemmeside. Desværre har det også vist sig, at en pre-indstillet wordpress skabelon har visse begrænsninger i forhold til det medlemsunivers, som vi har ønsket at ville skabe for vores medlemmer.

Vi valgte tilsvarende for 1,5 år siden, at skifte navn, logo og visuel identitet og det gav derfor rigtig god mening, at se på mulighederne for at etablere en helt ny hjemmeside og en ny medlemsplatform.

Sammen med webbureauet Oak Digital gik vi i maj måned igang med, at definere målene og designet for det nye website. Vi er nu endelig kommet i mål, og vi synes i den grad at det er lykkes, at få skåret alt det overflødige væk, få skabt nemme og synlige indgange til forbundets events, kurser, materialer m.v. og ikke mindst fået løftet designet til et helt nyt niveau, som afspejler den  professionalisme vi gerne vil stå på mål for og som er i rød tråd med forbundets nye visuelle identitet.

God fornøjelse med at udforske det nye website og medlemsunivers.


Kurser
Nyheder