BLIV SPONSOR FOR FORBUNDETS EVENTS OG LANDSHOLD

Vi har igennem årene brugt vores karakteristika og drive til at skubbe grænserne for, hvad man forvente sportsligt og kommercielt af et nicheforbund, og ønsker som Danmarks yngste specialforbund at fortsætte denne udvikling. Altid tro mod dem vi er og med en lyst til at tænke anderledes og innovativt i bestræbelserne på at udvide sporten nationalt og skabe internationale resultater.

Vores høje ambitioner og dedikation har medført, at vi nu er et forbund med både folkelig fascination og elitetær appel. Vi er udbyder af en verdens hurtigst voksende sportsgrene Stand Up Paddle (SUP) og har tilmed en 4 x verdensmester inden for sporten. Vores surfere har hjemmebane på en af Skandinaviens bedste surfspots– Det hypede Cold Hawaii i Thy –og har gennem deres autentiske livsstil og kant, opbygget et brand omkring dem selv og sporten, som er mange andre sportsgrene forundt. Dertil er surfing netop kommet på det olympiske program i Tokyo 2020, og derfor kan vi nu tilføje OL, som en potentiel del af vores internationale engagement. Slutteligt har vi White Water-sporten, som mange danskere har stiftet bekendtskab med i udlandet og som altid fascinerer i action og natur.

Som sponsor er der rig mulighed for at blive eksponeret igennem pressen, tv, sociale medier, hjemmesider mv. ved såvel nationale og internationale events, konkurrencer og arrangementer som arrangeres af SSD. Vores sportsgrene er kommercielt forankrede og derfor er sponsorater og partnerskaber en naturlig del af forbundets og atleters engagement i sporten. Derfor leder vi altid efter interessante samarbejdspartnere, som kan være med til at støtte og udvikle events i Danmark samt støtte vores landshold under internationale mesterskaber.

MEDALJER, STÆRKE EVENTS OG INTERNATIONAL SYNLIGHED

RESULTATER

Casper Steinfath

4 x verdensmester og 3 x Europamester i SUP

Katrine Zinck Leth-Espensen

3 x VM-bronzevinder i Prone Paddleboarding 2017

Robert Storm

EM-bronzevinder i Longboard i 2017

Nicoline Rasmussen

VM-bronzevinder i SUP i 2017

Bruno Hansen

3 x Verdensmester i parasurfing

Det kvindelige rafting landshold

EM-sølvvinder i slalom i 2016

ARRANGØR

VM I SUP 2017

Verdens hidtil største VM

Danish Surf Tour

De officielle danske mesterskaber

Danish SUP Tour

4 årlige bredde -og eliteevents

DM i SUP

De officielle danske mesterskaber

Danish White Water Games

De officielle danske mesterskaber

National Surfing Day

Udspringer af World Surfing Day

INTERNATIONALE EVENTS

ISA World Longboard Surfing Championship

ISA World SUP and Paddleboard Championship

ISA World Surfing Games

EuroSurf

EuroSUP

ISA World Junior Surfing Championship

Stance ISA World Adaptive Surfing Championship

APP World Tour (SUP)

World Qualification Series (Surfing)

IRF World Rafting Championship

European Rafting Championship

ANOC World Beach Games San Diego

Samarbejdspartnere

 

FORBUNDSSPONSORAT

Bliv engageret i hele forbundets udvikling og drift. Som forbundssponsor indgår du et samarbejde omkring alle forbundets sportsgrene med fokus på både bredde –og eliteidrætten. I vil blive eksponeret på tværs af alle aktiviteter og vil herigennem opnå synlighed under alt fra motionsaktiviteter over internationale mesterskaber til idrætspolitiske aktiviteter gennem Danmarks Idrætsforbund.

Indblik i eksponering:

 • Offline: Logo på forbundsbil, outdoor-marketing, landsholdsdragter, materiale til medlemmer og under events
 • Online: Sociale medier, surfsup.dk, nyhedsbreve, videoproduktion
 • Mediedækning: TV, online og trykte nyhedsmedier, interviews
 • Rettigheder til foto og video produceret for landsholdet
 • Eksponering under Folkemødet og i Idrættens Hus
 • Eksponering under mesterskaber: VM, EM, DM samt nationale og internationale konkurrencer i SUP, surfing og rafting (Årligt +20 events)
 • Deltage i træningslejre i ind –og udland (Årligt +10 træningslejre)

Sponsoratet vil dække forbundets udgifter til medlemsskab af de internationale medlemsorganisationer, udgifter til events, konkurrencer og arrangementer som skaber fokus på bredde og eliten samt lønninger til administrativt arbejde.

Såfremt et forbundsponsorat har interesse ønsker SSD at gå i en dialog om indholdet og omfanget med henblik på at skabe en unik aftale som tilgodeser begge partner og skabe synergi på tværs af vores kompetencer.

DANISH SURF TOUR 2018

EVENTSPONSORAT

Bliv en aktiv del af forbundets egne events og være med til at skabe opsigtvækkende og unikke setups for både bredden og eliten. SSD har igennem mange år været arrangør af stærke nationale og internationale events, og har gennem vores særlige DNA skabt interessante opsætninger for både deltagere, tilskuere og kommercielle partnere. Som om eventsponsor får I indflydelse på eventenes tilblivelse og opsætninger, og bliver eksponeret både offline og online, når eventene løber af stablen.

 • Offline: Outdoor-marketing (beachflags, sponsorbanner, trofæer, merchandise)
 • Online: Sociale medier, surfsup.dk, nyhedsbreve, videoproduktion
 • Mediedækning: TV, online og trykte nyhedsmedier, interviews
 • Rettigheder til foto og video som kan deles på egne medier
 • Indflydelse på egne eksponeringsmuligheder
 • Mulighed for firmaarrangementer i forbindelse med events

SSD bestræber sig altid på at udvikle rammerne og indholdet for de enkelte events, og i den forbindelse søger vi altid sponsorer, som gennem økonomisk eller materiel støtte kan højne oplevelsen for deltagere og tilskuere, og derigennem skabe synergi i det kommercielle samarbejde.

LANDSHOLDS/ATLETSPONSORAT

Bidrag til landsholdenes og atleternes fortsatte udvikling og være med til at hente medaljer hjem til internationale mesterskaber. Som landsholdssponsor bliver I en del af alle SSD’s landsholdsaktiviteter og vil herigennem blive eksponeret nationalt og internationalt samt inddrages i forskellige landsholdsaktiviteter. Et atletsponsorat er en direkte støtte til en individuel atleter, der repræsenterer Danmark ved internationale mesterskaber. Fælles for begge sponsorater er, at det ofte er den direkte økonomiske støtte til flyrejser, kost og logi, som er afgørende for videreudviklingen og muligheden for at konkurrere internationalt. Dertil er sponsorater til landsholdstøj, træningssamlinger og ekspertydelser også relevant for både den enkelte atlet og det samlede landshold.

Indblik i eksponering:

 • Offline: Logo på landsholdsdragter, boards og padler
 • Online: Atletens og SSD’s Sociale medier, surfsup.dk, nyhedsbreve, videoproduktion
 • Mediedækning: TV, online og trykte nyhedsmedier, interviews
 • Rettigheder til foto og video produceret for landsholdet
 • Synlig under mesterskaber: VM, EM samt internationale konkurrencer i SUP, surfing og rafting (Årligt +10 events)
 • Deltage i træningslejre i ind –og udland (Årligt +10 træningslejre)
 • Deltage i landsholdsaktiviteter

Både atleter og landshold er grundet sporsgrenes kommercialisering vant til at arbejde med kommercielle samarbejder, og finde interessante samarbejdesmuligheder i forbindelse deltagelse i internationale mesterskaber.  Generelt er støtte til atleter og landshold af afgørende betødning for deres fortsatte udvikling, så de også i fremtiden kan hive medaljer hjem Danmark.

Kontakt os nu

Vil du have yderligere information om muligheden for sponsorater så kontakt os via formularen nedenfor.

X
X