Bliv STOKED SUSTAIN partner og få del i alle aktiviteterne

Vi vil gerne invitere jeres skole eller institution til at blive en del af STOKED SUSTAIN projektet. Gennem et medlemskab af Dansk Surf & Rafting Forbund vil vi sparre med jer omkring udviklingen af og mulighederne for, at præsentere surf og SUP sporten for jeres elever. I vil også få adgang til uddannelser og materialer som er særlig målrettet skoler. Der hvor det er relevant indgår vi også gerne i en dialog om at stimulere kommunale samarbejde og kan være linket til den lokale forening i jeres nærområde.

Som STOKED SUSTAIN partner får i

GRATIS KONTINGENT

Èt års gratis medlemskab af Dansk Surf & Rafting Forbund (inkl. medlemsfordele).

UDDANNELSE

Mulighed for at uddanne undervisere som surf eller SUP instruktører gennem DSRF

UNDERVISNINGSMATERIALE

Adgang til målrettet undervisningsmateriale med blandt andet øvelseskatalog.

NETVÆRK

Adgang til rådgivning, netværk, distributører og relevante kompetencer indenfor surf og SUP sporten.

STOKED SUSTAIN partnerskabet

Step 1: Medlemskab

Meld jeres skole ind i Dansk Surf & Rafting Forbund ved hjælp af formularen ovenfor. I vil hermed blive oprettet som skole under DSRF.

Step 2: Fælles udvikling

Vi vil i fælleskab samarbejde med jer om, at skabe de bedste aktiviteter for jeres elever og eventuelt etablere kontakt til det lokale foreningsmiljø. Vi vil også rådgive i investeringer af fx udstyr og enten finde instruktøruddannelser til jeres undervisere eller skræddersy et forløb direkte hos jer.

Step 3: Feedback

Løbende feedback er essentielt for at vi i fælleskab kan udvikle aktiviteterne hos jer. I vil derfor 1 gang om året blive bedt om at indberette antallet af aktive medlemmer. Derudover vil vi også gerne have viden om de eventuelle udfordringer i oplever.