DANISH SURF TOUR 2022

DE OFFICIELLE DANSKE MESTERSKABER I SURFING… OG MEGET MERE!

Kom med til de danske mesterskaber i surfing og bliv inspireret af det spirende danske surfmiljø!

Danish Surf Tour består af 4 events løbende henover året. De 3 første events er åben for alle surfere, det sidste stop er kun for danske surfere.

DM bliver afgjort på baggrund af surfernes 3 bedste scores over de 4 events.

DM har til formål at finde de danske mestre i de forskellige kategorier, men i lige så høj grad at give alle surfere – på tværs af alder og niveau – en mulighed for at prøve kræfter med konkurrencesurfing.

Så tilmeld dig næste event og få en fantastisk oplevelse!

Vi glæder os til at se dig!

1
2
3
4
5
6

HER KOMMER TOUREN FORBI I 2022

STOP #1 - 22-23 APRIL - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR:

STOP #2 - 14-15 MAJ - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR: COLD HAWAII SURF OG FILM FESTIVAL

STOP #3 - 3-4 SEP - HVIDE SANDE

EVENT SPONSOR: WATERZ

STOP #4 - 29-30 OKTOBER - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR: WESTWIND KLITMØLLER

DANSK JUNIOR SURF TOUR 2022

STOP #1 - 28-29 MAJ - KLITMØLLER

SURFKLUBBEN NASA

STOP #2 - 1-2 OKTOBER - LØKKEN

LØKKEN SURFKLUB

EVENTS

GODKENDT DANMARKSMESTERSKAB AF DANMARKS IDRÆTSFORBUND

I 2018 blev Danish Surf Tour godkendt som officielt Danmarksmesterskab (DM) af Danmarks Idrætsforbund (DIF). Tidligere har den enkelte surfer samlet point til hvert stop, som til det sidste stop har udgjort dennes placering i DM. I år vil vi som noget helt nyt afvikle det sidste stop på Surf Touren som et rent DM stop. Vi håber, at det kan motivere endnu flere danske surfere til at udforske konkurrencemiljøet.

Det er fortsat muligt for udenlandske surfere at deltage i og vinde Danish Surf Tour, de kan blot ikke deltage på det sidste stop.

…MEN STADIG EN TOUR FOR ALLE

Danish Surf Tour er for alle aldre og niveauer. Surf Touren er et event, som ønsker at favne bredt, og stræbe efter at give alle en god oplevelse med konkurrencesurfing.

Der afholdes igen i år et særskilt Junior Surf Tour for de unge under 18 – men er du under 18 og har du mod på Surf Touren også, så er der også mulighed for det!

Som I 2021 er det sidste stop på Surf Touren kun for danske statsborgere. Målet er at endnu flere danskere over hele landet stiller op og prøver kræfter med konkurrence surfing!

Vi anbefaler, at alle som har erfaring med surfing gennem længere tid tilmelder sig det sidste stop uafhængigt af, om man har konkurrenceerfaring eller ej.

EVENT INFORMATION

 • PROGRAM

  Obs. Ikke for et specifikt event, men generel information. Al information og meddelelser omkring de specifikke events foregår via eventens Facebook-begivenhed.

  Onsdag før eventen: Tilmelding til eventen lukkes

  Torsdag før eventen: Officiel meddelelse omkring eventens afholdelse eller udskydelse baseret på vejrprognose for weekenden.

  Fredag før eventen: Tidspunkt og lokation for skippermeeting offfentliggøres. Dertil offentliggøres heats og forventede starttidspunk.

  På eventdagen (Lørdag):

  07:00: Skippers meeting (tidspunkt kan ændres)

  08:30: Start på konkurrence

  17:00-18:00: Konkurrencen afsluttes

  19:00-20:00: Prisceremoni

  Såfremt konkurrencen ikke kan afvikles på én dag bruges søndagen til at afvikle/færdiggøre eventen.

 • UDSKYLDELSE AF KONKURRENCE

  Såfremt vejrforholdene ikke er tilstrækkelige til afholdelse af et event udskydes det 1 uge til næstkommende weekend. Beslutning om dette afgøres torsdag før eventen.

  Hvis konkurrencen er igangsat lørdag, men vejrforhold forhindre færdiggørelse af hele konkurrencen, tages søndagen i brug, såfremt vejrforholdene egner sig til det.

 • DISCIPLINER

  Der konkurrences i følgende discipliner:

  • Shortboard Men
  • Shortboard Women
  • Longboard Men
  • Longboard Women

  Det er tillladt at stille op i flere discipliner.

 • SÆRLIG OM DANMARKSMESTERSKABERNE

  DM-konkurrencen afgøres på baggrund af de danske surferes samlede placering på baggrund af deres 3 bedste scores i den samlede stilling i Danish Surf Tour, som både tæller danske og udenlandske surfere. Godkendelsen fra DIF indbefatter kategorierne Shortboard Men, Shortboard Women og Longboard Men og Longboard Women. Derfor vil de danske vindere af de godkendte kategorier få overrakt DIF-medaljer. Det er kun surfere med dansk statsborgerskab, som indgår i konkurrencen om DM-titlen, mens udenlandske surfere stadig er med i konkurrencen om den samlede Danish Surf Tour-titel i alle kategorier. Vinderne af hver kategori kåres på baggrund af surfernes samlede score på baggrund af alle Surf Tourens Open stops.

 • ANTIDOPING

  Det er strengt forbudt for deltagere at benytte sig af præstationsfremmende stoffer eller være påvirket af alkohol.

  Der foretages lejlighedsvis kontrolbesøg i samarbejde med Antidoping Danmark

SAMARBEJDSPARTNERE

VIDEO OG BILLEDER

Danish Surf Tour 2019 #2

Danish Surf Tour 2018 #4

X
X