Danish Surf Tour 2019 – Results

Danish Surf Touren kører i 2019 for 6. år i træk. Alle nationaliteter kan deltage og vinde det enkelte event og den samlede tour.  Da touren udgør de danske mesterskaber i surfing vil det være den bedst placeret dansker, som til slut vil kunne kalde sig dansk mester og modtage DIF-medaljer. Dertil vil det også kun være den bedste dansker i de forskellige kategorier, som modtager pengepræmien på 2000 kr. og 2. pladsen får 1000 kr.

Det er surferens 3 bedste resultater som ligges sammen.

  • Shortboard Men
  • Shortboard Women
  • Longboard Men
  • Longboard Women
  • Junior Tryout (Introduktion til konkurrencesurfing for juniorer – Uformel konkurrence, hvor det handler om at prøve at være med i en konkurrence og få sparring af en coach + dommer)

Deltagerne i hvert kategori inddeles i heats af 3-5 personer alt efter antal deltagere. Halvdelen går videre til nye indledende runder. Hvert heat varer 20 min i de indledende runder alt afhængigt af, hvor mange tilmeldte der er. Et finaleheat vare5 25 min. Konkurrencerne bliver dømt efter Internationalt Surfing Association (ISA) regelsæt og pointsystem.

Særligt omkring den samlede stilling i 2019: Det blev kun til 2 stops i 2019, og derfor blev pointlighed i den samlede stilling håndteret ved at vægte det sidste event højest. Derfor vil pointtildelingen i det sidste event være maginalt højere end første event for dermed at synliggøre dens højere vægtning. Den højere tildeling har ikke indflydelse på de samlede placeringer, men er kun brugt for at synliggøre placeringer i en situation med pointlighed. 

1
2
3
4
1

Tour stop #1

Løkken – 13-14 april 2019

Presented by Northshore Surf & Huset Havs

2

Tour stop #2

Cold Hawaii, 4-5. maj 2019

Presented by Cold Hawaii Surf & Film Festival

3

Tour stop #3

Hvide Sande, 7-8. september.

Presented by WATERZ

4

Tour stop #4

Vorupør, 26.-27. oktober.

Presented by Westwind Vorupør