Vores musisk almen højskole kan forbedre dit liv for altid

Problemer ved at vide, hvor de skal hen bagefter 9. klasse, føler flertallet af unge, at de får. Hvilken uddannelse, de har lyst til at gå, skal de gives i nogle tilfælde et år til at finde ud af, eller evt. er de ikke tilstrækkeligt forberedt til en videre uddannelse. Ligegyldigt om det er omkring musik, teater eller sport, vil vores musisk højskole blive den mest effektive mulighed for at dyrke store og små passioner, samt oveni anvende et stykke tid væk fra hjemmet til også at udvikle sig.

Samtidig med at flertallet af de unge på denne måde som noget nyt er nødsaget til at flytte væk fra mor samt far, bringer et højskoleophold minder og bekendtskaber for altid. Dette betragtes som en oplevelse, der giver perspektiv samt modenhed.

Vores højskole musik har stor kærlighed til musikalitet, så ligegyldigt hvilken retning du vælger hos os, bliver her næsten med sikkerhed musiske stunder indbygget i ugen. En ting, flere af eleverne har enorm stor nytte af, er, at her desforuden er lov til at anvende vores øvelokaler efter undervisningen. Vores højskole musik er dertil en teater højskole, hvor de unge hvert sæson opsætter en fantastisk forestilling. Evner i kostumer & fremstilling af kulisser får de unge udviklet I udviklingen af forestillingen. Design kaldes noget andet, vores almen højskole fokuserer en masse på. Masser af varierende slags kunst samt design, så som madlavning, keramik, fotografering samt ovnformet glas, har denne skole. Grænser kan slet og ret forestillingsevnen sætte.

Kropslig undervisning bliver desforuden vigtigt på denne idræts- og almen højskole, udover kreativ og musikalsk stimulans. Oveni flere friluftsaktiviteter, der desuden giver viljestyrke samt styrke, undervises alt fra beachsport til svømmetræning plus dans med disse højskole kurser.

Her eksisterer specifikke kompetencer, vi uden tvivl vil love, at disse højskole kurser bør give dig, uanset hvilket område, dine interesser ligger indenfor : samarbejdsevner, udholdenhed plus beslutsomhed. Samt erfaringer som fx vores teaterforestillinger.