Vha. min nye e-cigaret har jeg langt om længe kunnet standse rygningen

De populære e-cigaretter, der eftersigende betragtes som et sundere alternativ til gængse cigaretter, har der i den seneste rum tid været stor omtale af i medierne. De er batteridrevne & bruger væske, som udbydes såvel m. som uden et indhold af nikotin & i et bredt assortiment af divergente smage.

Jeg har igennem en lang periode prøvet på at stoppe med rygningen, & fordi undertegnede er blevet gjort bekendt m. flere succeshistorier vedrørende ex-rygere, for hvem det er gået glat at standse vha. en e-cigaret, resolverede jeg at anskaffe mig en sådan selv! Jeg satsede dog ikke på, at det var i stand til at fungere, eftersom undertegnede har afprøvet alle produkter som bl.a. alting fra nikotinplastre til tyggegummier uden noget resultat.

Undertegnede er til gengæld blevet glædeligt forundret, for igennem anvendelse af en e-cigaret er det i øjeblikket faktisk 3 måneder siden, jeg forrige gang har tændt en tobakssmøg. Faktisk føler jeg overhovedet ej trang til klassiske cigaretter længere, og jeg er heller ikke i stand til at holde hørmen ud – nej, jeg præfererer med garanti at benytte min nyindkøbte e-cigaret. Med den er der oven i købet det gode, at undertegnede i dag tilmed kan gå & dampe indendørs uden at forulempe folk omkring mig. Jeg vil således kraftigt anbefale enhver ryger at skifte tobakscigaretterne ud med en e-cigaret. Det er et helt vildt brugbart køb og indiskutabelt det bedste hjælpemiddel til et effektivt rygestop, som jeg endnu har købt.