Velbehag i solen i ny dækstol og med nye havestole, hyndeboks og hynder til havestole

Undertegnede er meget glad for at vælge ting og sager til hjemmet, og mit næste opkøb vil være lækkerier til vores have i form af en hyndeboks, hynder til havestole {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11} {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3} + tilhørende havestole og en dækstol {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=22}. Havens havestole er snart ældgamle og slidte og jeg tænker, at der med nye havestole samtidig bør tage nye hynder til havestole.

Vi mangler nogle lækre havestole, så ham og jeg for alvor kan spise lækre middagsmåltider i haven. De havestole vi har nu er bare de prisbillige i plastik, men vi har i dag overskud finansielt til at få nogle lækrere og mere holdbare havestole. Derudover drømmer jeg om et styks luksus dækstol i træ, hvor jeg kan hænge ud og læse damebladene og sole mig. Ahh en lille luksus efter arbejde.

Kanske er en fancy hyndeboks ik noget vi nødvendigvis skal have. Det tænker min søde kæreste ikke. Fnis. Man min kæreste skal nu nok blive begejstret for en fiks hyndeboks der kan rumme de lækre hynder til havestole, og dermed ikke behøver at bære hynder til havestole imellem vores terrasse og bryggers. Dér er det en enkel løsning at have en hyndeboks.

Mangler nogle af jer ligesom mig en hyndeboks, havestole + hynder til havestole eller en dækstol? Dejligt bliver det bestemt at investere i vores udendørs siddeområde og nyde at sidde godt i lækre havestole end i vores arvede stole.