Vedr. trampoliner hos kammeraterne, selvkørende tvillinger og trampolin begejstring

Siden jeg købte børnenes trampolin (http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx), har de børn næsten ik været til at stoppe igen. Hvordan kan det være at min bror har overbevist mig om trampoliner noget før. Herefter ungernes spritnyt trampolin er der blevet tyst indenfor. Fantastisk.

Liv og Philip er efterhånden meget selvkørende og sætter nu på egen hånd ting igang på egen hånd. Søndag stod ungerne op selv, spiste et par bananer og var så ellers feset ud til deres yndlings trampolin. Har jer læsere trampoliner? Hvis ikke så vil jeg helt sikkert foreslå at få jer en trampolin.

Vi valgte at købe trampolin efter at latemoveren her har været ud til podernes møder hjemme ved SFO’en, der har trampoliner. Og jeg kunne se, at begge poder virkelig virker himmelhenrykte over muligheden for at lege i trampolin. Så pengene fra jul måtte spenderes på et styks trampolin. Morbloggeren her kan kun sige god for trampoliner. Trampoliner er godt nok ikke baghavens kønneste objekter, men det lægger op til sjov og fin træning af balancen for mine unger.