Vedr. slikglade mennesker på jobbet, chokoladekarameller, firmagaver og fudge

På mit arbejde køber jeg de kommende firmagaver » http://karamelleriet.com/item/firmagaver/,. Jeg har jo blot jobbet som piccoline 5 uger og jeg kender ikke de ansattes præferencer så godt. Men ret mange har jeg hørt er nogle lækkermunde, så chokoladekarameller, crunch og fudge » http://karamelleriet.com/item/fudge/, plejer at falde i god jord. Især bliver chokoladekarameller og fudge tit og ofte taget med til særlige lejligheder, og opmærksomme jeg bemærkede, hvordan det på samme tid er en ting, medarbejderne giver til til pakkespil. Så mon ik at firmagaver fyldt med chokoladekarameller og fudge vil blive skattet.

Firmagaver der kan spises er uden undtagelse et hit. Det har jeg lagt mærke til før i tiden. Jeg har før min studietid jobbet på arbejdssteder, hvor kollegerne fik foræret Bodum kander og krus eller Georg Jensen damask. Men de ansatte lader til at være gladere for gaven når der lander firmagaver med chokoladekarameller, fudge eller pesto. Der findes indlysende også folk der er uenige, men voksne mennesker behøver som oftest bestemt ikke yderligere krus, kander eller duge, mens firmagaver med lækkerier altid bliver godt modtaget.

Min erfaring siger mig at firmagaver som kan spises når som helst bliver modtaget som en gave som tilfredsstiller ganen. Før i tiden har undertegnede været tilknyttet steder, hvor man i gave modtog Georg Jensen damask eller krus og kaffekande fra Bodum. Men skulle de ske at der bliver givet firmagaver med pestoer, fudge eller chokoladekarameller, så er de ansatte mere begejstrede. Ind imellem har jeg mødt folk der er uenige, men folk i 30′erne og 40′erne savner generelt ikke yderligere kander, duge eller krus, imens det generelt er værdsat med firmagaver proppet med spiselige ting.