Ved hjælp af et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner ka’ man ende med opbevaring

Haven bringer betydelig glæde hver dag, og undertegnede vil anskaffe flere redskaber, så vi straks begynder som dugfriske ejere af have. Konen og undertegnede købte eget hus for et semester siden. Men vi kunne godt bruge et redskabsskur træ, pavilloner eller trædrivhuse.

Så nu står ideer til projekter i kø. Efterhånden har fruen og jeg fået det meste på plads indenfor i villaen så derfor rykker vores næste projekt instiktivt udenfor til græshaven. Men bør riven, de ekstra krukker og plæneklipperen stå i redsskabsskur træ? Eller skulle jeg og hustruen på anden side gå efter pavilloner eller trædrivhuse, og samle vores behov for lagring med anledningen at være ude og måske plukke lidt agurker et varmt sted? Trædrivhuse, havepavilloner eller et redskabsskur træ Vi skal vælge det inden længe.

Jeg kan godt følge, at pavilloner eller trædrivhuse er mere fleksible, charmerende og åbne end hvis vi vælger et redskabsskurs, som kun er anvendelig til opbevaring.

At vi bør afsætte kvadratmeter på både redskabsskur træ og havepavilloner, synes jeg ej. Undertegnede søgte på ”redskabsskur træ”, fordi det umiddelbart var det, jeg og damen begyndte med at overveje. Konen og undertegnede har hørt hos venner og ligeledes googlet en smule online. Og det ligner, at vennerne som har valgt havepavilloner elsker deres pavilloner, dem som ejer trædrivhuse kun vil anbefale trædrivhuse og … ja I forstår pointen.

Men Hanne drømmer om en form for pavilloner/havepavilloner el. lign, som hun kan bruge til trods for blæst & støvregn og være i den finde have. Ja det bliver jo nok, at hun får sin vilje. Og dermed vil vores plæneklipper kunne stå i vores carport.

Hvis vi anskaffer os ét af de havepavilloner, fruen har forelsket sig i, har fruen endvidere plæderet for, at hun nok kan skaffe plads til mindre redskaber. Den petitesse er sgu også for lille en ting til, at fruen og jeg skal opstarte det aller første skænderi i vores begynder hus.