Undertegnede har søgt efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Jeg har skiftet bopæl og skal i den forbindelse have ny speciallæge. Jeg leder efter en speciallægeklinik ved omegnen af Middelfart og har hermed søgt på internettet efter ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Jeg har fundet flere vedkommende steder i søgningen, og jeg har samtidig søgt gynækolog klinik i telefonbogen, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og et par andre speciallæger i gynækologi med klinik her i mit nabolag.

Jeg søger at blive tilknyttet en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, på grund af, at jeg har lidt irritationer ved overgangsalderen og har ture med hede, der gør, at det inderste tøj oftest er gennemvådt. Det ønsker jeg at få en gynækolog som eksempelvis Niels Lunde Fyn eller lignende til at tjekke op på. Det kan være, at jeg kan komme i god medicin, så jeg undgår ubehaget.

Jeg søger også på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg kan vælge en kompetent speciallægeklinik til min veninde. Mimi har sidste år haft celleforandringer og fik foretaget et keglesnit, som bekymrede hende. Hun er ret nervøs for at gentage operationen, og på den baggrund ønsker hun at blive tjekket lidt oftere end almindeligt ved en gynækologklinik. Og hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en god gynækolog klinik Middelfart kan vi begge to benytte stedet. Det kan være, at den nye praksis bliver Niels Lunde Middelbart praxisen eller et et andet sted i Middelfart, som vi har læst om . Det endelige valg kræver lidt samtale og en del sammenligning af telefontider, hvornår de har åbent og deres tilbud.