Tanker om sidste skoledag, syglæde plus sidste skoledag kostume/udklædning

Der bli’r set meget frem til sidste skoledag her i huset. Men teenageren mangler at få besluttet sig for hendes sidste skoledag kostume. Det er faktisk typisk tøsen på nuværende tidspunkt endnu ik at være besluttet omkring sin sidste skoledag udklædning. Hun har tit vanskeligt ved at udvælge de større beslutninger, og udklædningen til den kommende sidste skoledag er sikkert intet særtilfælde.

Hun kunne eksempelvis klæde sig ud som engel, en minion, Jack Sparrow eller Paris Hilton? Det skulle ik overraske mig, hvis det sker at Lena præsenterer en fed og cool ide til sit sidste skoledag kostume, for pigen er ofte virkelig skabende. Barnet har ikkede evner fra mig, og undertegnedes sidste skoledag udklædning fik jeg i en finurlig teaterbutik med salg af overskæg, sidste skoledag kostumer og parykker. Frøkenen har tidligere i en paryk, men ellers kreerer hun gerne selv.

Mor her forventer her i weekenden at udspørge frøkenen, om hvorvidt hun er gået i gang med sit sidste skoledag kostume. Mor her tror ikk, at tøsen er startet på at kreere sidste skoledag udklædning, fordi jeg ik har set symaskinen forlade sin plads. Men et sidste skoledag kostume, som ik stiller krav til syning og redesign kan frøkenen naturligvis også vælge.