Spil og dagdrømme med Grimas ansigtsmaling

Børnene i familien, som går i fritidshjem har fået et flip med sådan noget ansigtsmaling - http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/ – . Faktisk forventede jeg at ansigtsmaling mere var interessant hos noget børnehavebørn, og de har da begge prøvet det ved fastelavn på vores lokale torv. Men her for tiden er Grimas ansigtsmaling bare gået rent ind hos dem begge.

Alba og Johan sandelig taget med hjem. Holder vi ikke styr på de to, så har de gang i ansigtsmaling da ud og dag ind. Meget fyldt med fantasi, men altså også virkelig upraktisk. Den store pige er god til at passe på, medens min søn glemmer at han har hovedet fuld af maling og kommer til at tvære ansigtsmalingen ud fra tid til anden.

Vi købte Grimas ansigtsmaling til rødderne, så de kan lege videre herhjemme. Så i søndags, hvor vi slumrede lidt længe, stod de op på egen håndop uden at vække os, fik deres morgenmad og gik i gang med at underholde sig med deres nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er vildt stolte af, hvor gode de er til at få det pænt. Så de to drog da lige omkring Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling der lignede vild tiger samt puslespil. Skøre kiddos. De underholder sig over at scorer sig cadeau over at de er dygtige til ansigtsmaling.