Som pige bar jeg børnetøjsbrandet Gro!

Jeg kan sætte os ind i, hvorledes små pus trives i dag, eftersom min tante tjener til dagen og vejen i en børnehave. Hun har været deltidsansat i utallige år, og har ergo et dybt viden om, til hvilken grad børn & opvæksten har undergået en forvandling. Dét er meningsfuldt at undersøge, hvilken placering børn har i fællesskabet, både fortidigt & aktuelt set. Dét er i sammenhæng med dette, at hendes erfaringer er vigtige!

Min bekendte beretter om, hvorledes rollinger i dagens samfund får megen selvbestemmelse. Adskillige hører jævnligt forældre sige til deres barn: Vil du helst bære undertøj designet af Living Kitzbuhel {www.smaahjerter.dk/living-kitzbuhel—de-smarteste-sko-til-boern_1999.html} eller Gro? Rollinger får for mange valgmuligheder i dag, hvilket kan resultere i at gøre det lille barn rundtosset. Rollinger trives med struktur & klare rutiner, men adskillige valgmuligheder, børn bliver konfronteret med kan ende med at svække dén strukturering. Afkom kan meget nemmere være til, når forældrene siger: lille barn, du tager blusen på designet af Living Kitzbuhel og med hat fra By Nord {www.smaahjerter.dk/sengetoej-fra-by-nord_454.html}!

Sikkert og vist er normalen i den del af verden, vi er en del af, at afkom accepteres som medborgere der besidder rettigheder til at tage del i deres eget liv. Tidligere i historien skulle små pus rent ud sagt kun ses, men ik’ høres. For øjeblikket bærer rollinger lækkert børnetøj designet af Okker Gokker {www.smaahjerter.dk/boernetoej/okker-gokker_618.html} & Gro, sådan at de kan stå som billede på en upåklagelig familie. Men endvidere må børnene i øvrigt også blive hørt i problemstillinger vedrørende deres liv. & det har den betydning, at utallige afgørelser ik’ tages for dem, men tværtom med dem. Præmissen med at involvere vores afkom meget i vedtagelsesprocesser er positivt, men der er en risiko for, at det kan resultere i, at man som forælder gør de små pus en tjeneste, som ik er god for dem. Børn kan lide håndfaste omstændigheder, & alt for mange valgmuligheder vedr., om børnene i særdeleshed vil i butikker & indkøbe tøj fra Living Kitzbuhel og By Nord, eller om rollingerne vil rundt på fodboldbanen er ej for altid dén fremmeste taktik til at involvere sine børn på!