Sexlegetøj til min kæreste og mig

Min kæreste og jeg har været sammen inde i en butik med sexlegetøj for at anskaffe noget forskelligt legetøj, blandt andet en spritny dildo, som kan være en hjælp til at sætte gang i sexlivet igen, på grund af at vi godt kunne tænke os erotik - http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html, tilbage i forholdet. Vi har sjældent sex, og idet vi endelig har, er det en smule ensformigt, og dermed forsøger vi at anvende sexlegetøj, så vi kan få sexlysten igen. Det eneste sexlegetøj, som min kæreste og jeg ejede i forvejen, var en dildo, der ej virkede mere. Min kæreste har haft rigtig travlt på jobbet, så vores sexliv er ikke hvad det har været, til trods for han elsker erotik. Faktisk har han altid været glad for forspillet, og han nyder at se på mig, imens jeg onanerer ved brug af en dildo, før at vi har sex sammen.

Da mig og min kæreste var inde i butikken, som solgte sexlegetøj og anden erotik, spenderede vi penge på mange varierende ting. Vi erhvervede os både noget til ham & ting til mig, som f.eks. en dildo, samt noget, vi begge kan nyde. Yderst frækt at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten var det, så vi fik egentlig helt lyst til med det samme at tage hjem og have sex.