Rogn i ovnen og brug for at være tjekket ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn » xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – eventuelt gynækolog Niels Lund » xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk,

Vi er med bebs men det har virkelig været en urolig proces, så derfor påtænker vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Efter min mand og jeg droppede præventionen gik der langt over to år hvor vi oplevede barnløshed, og vores praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til behandling. Dengang googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der er en praxis tæt på, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev gravid og det eliminerede alle vores tanker om sædkvalitet og ægløsning. Så oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en henvisning af lægen til speciallæge klinik Fyn, men lægerne kunne ikke hjælpe mig. 22 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde modet oppe, men der var en tidsperiode, hvor vi var kede af det og i sorg over det tabte lille barn, som Kent og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her 4 måneder senere er jeg så gravid igen. Lægen synes, at der skal holdes særligt tjek med mig, så min praktiserende læge vil visitere mig direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også kigget lidt igennem i den gammeldags telefonbog og har igen faldet over blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at gå hos en praksis som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få yderligere scanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed i svangerskabet, og specialister hjælper, hvis der kommer komplikationer også denne gang. Jeg er sikre på at den tilføjet ro af sig selv er godt for barnet.