Opbevaringsrum med rullegitter

Ordet ”loftrum” er for langt de fleste associeret med et skummelt aflukke eller rum, hvor alverdens støv og fugt florerer. Således behøver pulterrum imidlertid ikke at være i praksis. Med pulterrum med rullegitter, får ejendommens beboere nemlig en langsigtet plus æstetisk pulterrumsløsning til lige præcis jeres beboelsesejendom. Desuden vil I få nye opbevaringsrum med en perfekt lysgennemstrømning plus en udadlelig tyverisikring og forebyggelse af altødelæggende brande og skimmelsvamp som følge af fugt og støv.

Igennem årtier har vores eksperter opbygget skræddersyede løsninger til loftrum til kommunale udlejningsejendomme samt private beboelsesejendomme med fx tyverisikring foruden rullegitter. Fælles for samtlige opbevaringsløsninger er, at vi vil gøre alt for at sikre beboerne en opbevaringsløsning, der stemmer overens med beboernes ønsker såvel som den specifikke indretning i jeres ejendom. Derfor benytter vores specialister til enhver tid det eksisterende lofts- eller kælderareal ned til den mindste kvadratcentimeter uanset, om ejendommen har skæve vægge, nedsænket loft eller noget helt andet. Der er flere privilegier ved at vælge vores opbevaringsrum i stål med sikringsgitter. Først og fremmest er denne slags pulterrum en fleksibel og æstetisk løsning til pulterrum og lignende, hvor det er muligt at integrere vores netvægge i stål med eksklusive stålplader for at sikre lige præcis det udtryk, som I ønsker. Vores virksomheds pulterrum i stål har derudover en ideel ventilation og luftgennemstrømning. Dette er med til sikre et godt indeklima på hele arealet, der beskytter pulterrummenes indhold bedst muligt.

Når jeres andelsboligforening etablerer opbevaringsrum i stål med rullegitter, kan I indrette et åbent loft med en perfekt lysgennemstrømning. Desuden kan beboerne uden besvær bevare overblikket over størstedelen af loftet eller kælderen igennem dit sikringsgitter. Dette yder en større følelse af tryghed samt en fordelagtig chance for at standse en brand i et opbevaringsrum, før flammerne virkelig bliver altødelæggende. Sidst men ikke mindst yder vores firmas pulterrum med netvægge også formidabel tyverisikring samt meget andet.