Om vedligeholdelsesfrit hegn, udsigt og indkig i vores baghave

Som friske herrer i egen villa vil jeg og min kæreste hovedkuls til at beslutte os for ting som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn. Vores have ligger hen til skoven og er afgrænset skærmet af med glasbærbuske. Vores udsyn er fin, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn kan alle glane ugeneret ind. Og Vi foretrækker at have punkter i vores have, hvor vi har mulighed for at gå omkring uden så meget tøj.

Efter at kæresten og mig er flyttet til Hjørring er jeg startet på at søge efter vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Torben og jeg ved ik’ rigtig, om vi kommer til at vælge et komposit hegn, men vi vil sgu gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Så langt så godt.

Farbror Hans har komposit hegn i baghaven, og han er umådelig fornøjet over det. Det kan vælges i flere farver og størrelser. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er sort, imens kæresten og jeg vil gå efter et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Ham og jeg foretrækker hvidt og slidt.