Om glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel

Min storebrors virksomhed knokler med brug af slyngrensning [katalog.prebenz.dk/blasning--produkter-til-slyngrensning], glasblæsekabine [katalog.prebenz.dk/blasning--produkter-til-glasblasning] og forhandling af blæsemiddel [katalog.prebenz.dk/blasning]. Det ved I læsere måske ikke så meget om? Ja, undertegnede kender ikke meget til slyngrensning, glasblæsekabine og blæsemiddelSom følge af det har jeg gjort en smule undersøgelse, så jeg bedre kan sladre bare lidt med og sætte mig ind i, hvad det er han laver.

Slyngrensning kan afvaske ret store ting på op til 2-3 m.. Et særligt anlæg gennemfører denne slyngrensning, og man hænger emnet op. Gennem slyngrensning bliver bittesmå kugler i metal kylet imod det givne emne, som at der på den måde ender totalt skuret. Hvad for nogle ting du giver en omgang med slyngrensning aner jeg ik, så den del regner jeg med at høre min bror om.

En glasblæsekabine kan f.eks benyttes til på biler og hvis han sandblæser genstanden kan du opnå et mere mat look end hvis man benytter glasblæsekabine. En smart glasblæsekabine kan sandsynligvis også benyttes til knive, men hvordan den virker, mja sådan noget aner jeg ikk.

Blæsemiddel anvendes ofte til behandling af overflader – blandt andet ifm slyngrensning eller i glasblæsekabine. Som blæsemiddel kan du blandt andet bruge glasperler, stålshot, jerngrit eller plastgranulat. Det er Mon ik det er glasperler storebroderen gør brug af til blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.