Om digitalisering, fraværsregistrering, studietid og tidsregistrering

Én af de få gange moralske mig nogensinde har gjort noget der hælder til snyd, har været dengang det omhandlede fraværsregistrering mens jeg studerede. I min studietid virkede timeregistrering ved at vi videreleverede sedler omkring i auditoriesalen, og så skrev de, som var kommet sit studienummer/navn for ikke at få fraværsregistrering. skrevet navne for mine veninder, i det tilfælde de ikke kunne være til en times undervisning.

Fraværsregistrering og timeregistrering er atter en gevinst, på den arbejdsplads jeg besidder lige nu. Fraværsregistreringen er på min arbejdsplads mere effektivt og desuden digitalt siden studietiden og timeregistreringen er bestem ikk noget som tager tid projekterne. Lønsedlerne er altid fejlfri med timeregistrering. Den moderne tidsregistrering som vi har i dag har jeg ubetinget en good vibe forståelse over for.

I tiden efter bagefter gym-tiden jobbede jeg et sted, hvor vi ligeledes skrev timeregistrering. Tanken var ik fraværsregistrering men med det formål at styre vores præcise tid på arbejdet. En ret anvendeligt proces, som at der førte til en korrekt løn.