Ny speciallæge klinik Middelfart – måske Niels Lunde Middelfart eller en anden gynækolog klinik her nær min bolig

Gynækolog klinik Middelfart

Undertegnede har skiftet bopæl til Nørre Aaby og skal nu skifte til ny speciallæge. Jeg søger en speciallæge klinik på Fyn og har derfor søgt på internettet efter ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Jeg har fundet et par væsentlige klinikker i min eftersøgning, og jeg har samtidig søgt gynækolog klinik på Krak, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og nogle andre speciallæger i gynækologi med klinik her i mit nabolag.

Jeg vil gerne blive tilknyttet en god og dygtig gynækolog klinik Middelfart, da jeg har lidt irritationer med menopausen og døjer med varmefornemmelser, så mit inderste tøj oftest er gennemblødt. De symptomer ønsker jeg at få en speciallæge som f.eks. Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at tjekke op på. Det kan være, at jeg kan få en god kur, der stopper hedeturene.

Jeg søger også på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg samtidig kan vælge et styk god gynækolog til min datter. Karoline har tidligere haft celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, der skræmte hende. Den skønne pige er ret bekymret for at gentage turen, og vil komme lidt oftere ved en gynækolog. Og hun bor også her i Nørre Aaby. Så hvis jeg finder en kompetent speciallæge klinik Middelfart kan vi begge to komme der. Det kan tænkes, at den nye klinik bliver Niels Lunde Fyn praxisen eller et en anden speciallæge i gynækologi i området, som vi har fundet i telefonbogen. Vores beslutning kræver noget samtale og sammenhold af deres tilbud og sådan noget som telefontider, og hvornår de har åbent.