Når undertegnede vil have en hund vil undertegnede købe hundegodbidder, hvalpefoder og hundefoder

Min familie og jeg køber hundehvalp så for uden at have styr på en legetøj, kurv og hvilke steder der er plads på hold med lydighedstræning, så må jeg og familien også have styr på hundegodbidder og hvalpefoder. Denne kennel anvender de hundefoder. Men jeg og familien er blot os, og derfor vi må finde et sted med hundegodbidder og hvalpefoder. Meget gerne med direkte levering til døren.

Der eksisterer en webbutik med hundegodbidder, som at der tilbyder sådan nogle mindre pakker med prøver. Meget smart. Min veninde nævner, hvordan hendes hanhund ik gider kaste sig over alle former for hundefoder og hundegodbidder. Det er oven i købet en golden hun ejer, som at der skulle er totalt madglad, men Maya købte utallige brands hundefoder og hundegodbidder før hun fik købt noget, som vovsen ikke endte med at afvise.

Jeg vil ureflekteret gå efter at erhverve hvalpens hvalpefoder online på en hjemmeside og gå efter et sted, som både har hundefoder til vapsen når den vokser op, hvalpefoder og hundegodbidder. Så kan familien blive en fælles webshop fremover.