Når singler eller kærestepar køber dildoer i min lille gesjæft skal det være en god oplevelse…

Der er ved at ske noget fantastisk i mit liv! Jeg føler ik’ selv, at det følgende omhandler en pinlig problemstilling, men nogen mennesker vil muligvis tænke noget andet. Landet ligger sådan, at jeg leger med tanken om at åbne en butik med legetøj til soveværelset. Min gesjæft skal sælge dildoer {www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html}, glidecreme » www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, samt en speciel slags penisring {www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html}. Jeg har i gennem længere tid udforsket sexlegetøjsmarkedet, og det ser meget ud til, at der er en niche, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er ikke tvivl om, at der findes en milliard store og små butikker, der har de samme produkter til salg, som jeg vil; dildoer, glidecreme & en ny type penisring. Men faktum er, at langt størstedelen af de her forretninger har postadresse i de knap så små byer. Bor man ik’ i de store landsbyer er der derfor alene den mulighed tilbage at købe i en af de meget populære net butikker, som er forhandlere af sex-ting såsom dildoer og glidecreme. Udenfor de rigtig store byer er markedet for dildoer og glidecreme derfor ikke fyldt ud. Og det er dén niche, jeg vil udnytte til min fordel. For én ting er jo givet, også i de mindre landsbyer er der et muligt segment.

Mit håb er, at der stadigvæk er kunde segmenter, der værdsætter en rigtig butik fremfor en utroværdig biks på nettet. For der er selvfølgelig skrevet meget om, at handel på internettet blomstrer i vores kulturkreds, og at kurven alene er stigende. Men jeg er fuldstændigt sikker på, at såfremt jeg kan skabe nogle dejlige bikse, hvor der er fantastisk at være, kan jeg tiltrække og fastholde fremtidige købere. Jeg forstiller mig, at f.eks. kærestepar kommer på visit i min lille gesjæft, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Besøget skal på den måde være en fælles kæresteoplevelse. En herlig oplevelse man får together som kæreste par. Besøget skal på den vis bidrage til at spice samlivet op… Hvilket jeg ved, er en ting, adskillige par efterspørger…