Mit tiltag Find Lejebolig – lærer om udlejning af bolig og boligudlejning

Lille mig ser så meget frem til at rykke fra pigeværelset når jeg har fået huen på, og derfor er undertegnede påbegyndt at Google udlejning af bolig, boligudlejning og søgeord i samme dur. Projektet Find Lejebolig er faktisk min egen idé. Jeg søger efter boligudlejning, men søde far argumenterer for at de køber en lejlighed til mig. Daddy er sørme blevet overbevist af deres bankrådgiver. Men hvis det sker bør jeg jo ligge fast på, i hvilket område jeg de kommende år foretrækker at bo. Sammenholdt med udlejning af bolig, ka’ valg af andel vidst nok udelukkende betale sig så fremt jeg regner med at blive i boligen minimum 48 måneder. Og jeg aner da ikke hvor jeg gerne vil bo så længe ude i fremtiden. Det kan være at jeg foretrækker at bo & læse i Hadsund og ønske boligudlejning dér. Alternativt kunne jeg søge ind på et studie, det er smartest at jeg find lejebolig i Aarhus C-området og læser dér.

Den fine dag undertegnede moverer hjemmefra glæder jeg mig absolut til og jeg er altså mere til tanken omkring boligudlejning i modsætning til eje en beskeden andelsbolig. Med udlejning af bolig er jeg mere fri, samt jeg kan komme ud af lejemålet i samme øjeblik jeg foretrækker det, hvis gøre det forfra med flytte og find lejebolig, såfremt jeg for eksempel gerne vil studere videre eller hvis jeg opstøver en mand som bor længere væk.Lige for tiden lever min søster i andelslejlighed mens hun pendler langt over en time hver eneste dag, som følge af at da hun ikke kan komme af med lejligheden. Hendes historie har jeg med, når jeg vælger udlejning af bolig og når jeg har begyndt min egen Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke de store ideer om, hvor jeg ser mig selv leve eller gerne vil studere hvis vi tænker 4-5 frem i tiden. Så jeg tror at udlejning af bolig er meget bedre til mine behov fremfor at kaste mig ud på andelsboligmarkedet.