Mit allerbedste år på efterskole er min mest gennemtænkte bestemmelse nogensinde!

Jeg erindrer mit et-årige ophold på efterskole med fortrinlig lykke… Jeg vil derfor foreslå et efterskole ophold til hver og én, som spørger. Jeg brugte et uovertruffent år på efterskole, hvor jeg blev klogere på mig selv. Kammerater, som jeg også som voksen tager ud at spise med, utallige gange om året. Det er skønne kammerater, som jeg ikke ville kunne forestille mig at være foruden. Sammen med nye bekendtskaber fik jeg som bonus også forhøjet min selvtillid under mit efterskole ophold. Det har sin begrundelse i al den efterskole motion, jeg fik! Hver onsdag var der for samtlige studerende på skolen koordineret en eller anden form for efterskole motion, & dét var det bedste, jeg vidste! I de ik så frysende måneder foregik det udenfor, hvilket havde som følgevirkning, at vi samtidig med alle øvelserne, fik meget livsgørende luft. Min efterskole var optaget af at kunne offerere en grøn efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Vi skønnede på livet på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i uovertruffen form, & dén har fulgt mig som en voksen mand. & det er jeg ret taknemmelig for…

Størstedelen af alle unge ville elske at tage på efterskole, & det engagement er ikke spor skørt. I langt højere grad, såfremt man ik er klog til motion, kan efterskole motion blive en rolig indføring. Der findes naturligvis nok forståelser vedr., at efterskole kost og motion tit ikke er på dagsordenen, men det er ik sandt. Jeg er vidende om, at hver & en efterskole efterstræber det mest positive for skolens egne. Af den årsag er skolerne tit meget vakse med at kunne tilbyde både lækker efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan finde det skægt. Så min henstilling til Jer derude i cyberspace er; gør det! Vær vild, & ta et ophold på efterskole, dét vil du på nogen måde komme til at angre! Tværtom vil du kunne mindes dit efterskole ophold med jublende glæde…