Mine rollinger holder af brandet New Generals, men er det nu et fortrin for deres fortsatte vej i livet?

Jeg interesserer mig for modetøj, og det har jeg gjort ligesiden barnsben. Tøj fascinerer mig, og det harmoniske billede stimulerer mig. Jeg føler ikke nogen rigdom i at leve efter trends nøjagtigt, men holder af den personlige udtryksform. Denne lidenskab har jeg skænket til vores rollinger, der nu følgelig elsker mærkevarer, som eksempelvis Bang Bang Cph samt Popupshop , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/popupshop_570.html, . & det er ik den hele beretning, nu forlanger rollingerne selvsagt samtidig, at bidrag indeholder de trendy tøjmærker.

Jeg opdager just nu, eller det er vist virkelig ik helt sandt. Jeg har aldrig nogensinde været i tvivl om, at min interesse for tøj har eftervirkninger for min økonomiske situation. Men akkurat nu, hvor jeg har fået børn, der tillige har min mani for mærkevarer, opfanger jeg, nu hvor heftig en økonomi, det forlanger at handle fantastiske tøjmærker såsom Popupshop og Sprout by Gro…

Samtlige børn har gjort sig fortjent til det ypperste. Men jeg er også startet med at reflektere over, hvilket signal, dét udsender at spendere så meget af ens opsparing på ens garderobe. Små rollinger skal vide, at en kynisk forbrugs-opførsel er det samme som en skrue der konstant skrues. Jeg bliver altså i syv sind over, hvorvidt mit konsumtion af tøjmærker som f.eks. Little Remix , http://www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html, & New Generals til mine rollinger, viser et vink, som vi ik’ har lyst til at udsende. Vi som forældre begynder at tvivle, og ængster, hvilke værdier, vores børn får med sig.

Nu om stunder overvejer vi i høj grad, hvorvidt vi som forældre for en tid skulle opgive køb af tøjbrands såsom Little Remix samt Bang Bang Cph, & i stedet for gynge. Dermed kunne vi eventuelt lære dem værdien af dé vederlagsfrie fornøjelser. Helt uden tvivl, er skønt børneklæder fra New Generals samt Petit by Sofie Schnoor , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html, virkelig rart, dog er der absolut ej noget som helst, der overtrumfer en lang vandring ud i det fri med dem man har kær.