Mine naboer har i dag den fineste terrasse efter en omgang fliserensning og imprægnering af fliser til at forebygge flisepest

De dejlige bagboer har fået så fin en terrasse 100% uden flisepest » alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest,, her efter at de har opnået fliserensning » alge-stop.dk/rensning-af-fliser, og imprægnering af fliser » alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser, hos et habilt sted, for ja, naboerne havde fået flisepest på terassen. Ja bvadr, flisepest. Undertegnede havde ikke forinden hørt om det, men særligt pænt er det sgu ikke.

Så er det rigtig godt, at vores naboer har skaffet dygtig assistance til fliserensning og imprægnering af fliser. Deres terrassefliser er ganske enkelt blevet renset i bund så den flisepest ikke vender tilbage igen de næste mange måneder.

Manden og jeg har også et stk aldrene terrasse i træ og har tænkt over planer for at komme i gang med at lægge en stærk terrasse med fliser.

Da vi havde talt med de skønne naboer i sommers blev vi meget i tvivl, i det de på det tidspunkt var meget kede af deres tudegrimme fliser, der havde fået flisepest og var blevet meget muggen på overfladen.

Maiken & Thorkild bad os i torsdags til at komme på besøg til en fin aftensmad, og vi har set virkningen af deres fliserensning. Det er jo simpelthen blevet så fint at se på. Forskellen er imponerende. Terrassen er blevet som splinterny. Og suppleret med en omgang imprægnering af fliser forbliver fliserne fine i en længere periode.