Min nye butik skal tilbyde et kondom med en vis standard til den snobbet kunde…

Sex sælger! Det er et herligt ordheld, og det har stadigvæk en sandhed i sig. Det er imidlertid min kraftigste overbevisning. Og jeg har påtænkt at opklare, hvorvidt dette ordheld i grunden taler sandfærdigt. Jeg roder rundt med tanken om at starte min egen virksomhed. Til at begynde med har jeg i sinde at åbne en netforretning. Såfremt det starter ubegribeligt godt, kunne jeg virkelig godt have lysten til at åbne op for en fysisk hovedgade-butik. Biksen skal forhandle fleshlight (http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html), fifty shades [http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html] novellen, samt et kondom [http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html] til dem, som har brug for det. Fifty shades har i længere tid været ekstremt ”snakket om”, og har fået foræret virkelig meget plads i aviserne. Samtlige husmødre har stiftet bekendtskab med fifty shades! Og jeg håber på, at det betyder, at jeg formår at tiltrække mange kunder, som er passioneret omkring fifty shades… For måske er de så interesserede i andre relaterede emner også, som eks. fleshlight eller et smart kondom! Fifty shades skal på den led fungere som en katalysator for yderligere forbrug…

Igennem virkelig mange måneder har jeg fantaseret om at åbne egen forretning. At det så lige resulterede i en gesjæft, som sælger fleshlight, fifty shades eller et bestemt slags kondom, må jeg helt sikkert beskrive som ren og skær tilfælde… Men ik’ desto mindre er det sådan min virkelighed er for øjeblikket. Jeg har ik’ nogen drømme om at tjene kassen på at forhandle fleshlight, fifty shades eller et kondom her og hist. Jeg er vidende om, at også denne lille niche er hårdt presset. Men det er overhovedet heller ik det mest betydningsfulde at tjene kassen. For mig som person handler det om det eventyrlige i livet som erhvervsdrivende. Det virkelig interessante for mig ligger i at begynde noget fra bunden. Det er det, jeg er i gang med nu, hvor jeg er så småt er ved at overveje, om min biks’ grundsortiment skal indeholde fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kræsne forbruger. Der er mange bestemmelser, som skal træffes. Jeg håber på, at mit forretningsprojekt skal lykkes.