Min beskedne søde forkælelse i min hverdag er chokolade fudge & karameller fra Svaneke karameller

Jeg har samtalet med flere om lader til at være glade for alt med lakrids ligesom mange andre. Men modsat de andre er undertegnede mere til chokolade fudge samt karameller. Undertegnedes absolut favoritter karameller er de indbydende Svaneke karameller. Karamellerne er lidt bekostelige til sammenligning med de forrige karameller, men iih de er appetitlige. Karamelleriets karameller og chokolade fudge kan både købes som hårde og blødere typer, og Svaneke karameller kreerer eksempelvis karameller der smager af lakridspulver, passionsfrugt og mynte. Meget nytænkende.

Jeg er egentligt lidt forbavset over, at karameller som eksempelvis Svaneke karameller ik fik lignende bevågenhed som lakridsen. Men for tiden har undertegnede sgu mine karameller samt min chokolade fudge fri for mine venner. Snackende mig nyder de karameller som snack og har Svaneke Karameller et sted i min rygsæk i en lille plastikæske der har skruelåg. Så gumler jeg en to-tre stykker på vejen mens jeg cykler hjem fra arbejde.

Jeg har introduceret min veninde Emilie for Svaneke karameller plus chokolade fudge. Pigen er faktisk blevet ret pjattet med særligt chokolade fudge. Nemlig så henrykt at tøsen idag koger sine egne karameller og fudge. Cool. Eventuelt burde jeg imitere veninden med hjemmeskabte karameller, men tid og overskud er ik til at gå i køkkenet, så jeg køber mine elskede Svaneke karameller derfor.