Lave stole af træemballage og plastpaller og køkkenbede lavet af plastpaller

Jeg har i flere år syntes at det er fedt at behandle plastpaller, træemballage eller europaller til at bygge med. Og jeg påtænker endvidere, hvor vidt jeg kan lave højbede eller alternativt et par stole i villahaven af træemballage, plastpaller eller europaller. Jeg har lige modtaget et bålfad i til min fødselsdag, og noget skal veninderne og mig jo sidde rart på, når vi varmer snobrød og nyde ilden. Og så tænker jeg, det er tjekket og miljøvenligt at gøre det selv.

Tænker I læsere ikk, at det vil være fint at have nogle flotte siddepladser og højbede, som man har snedkereret totalt selv? Efter noget research vedr. køkkenbede med brug af europaller og træemballage er jeg kommet frem til, at nogle hjemmesider foreslår at man bør anvende plastpaller fremfor europaller. Denne anbefaling skyldes at europaller og den slags træemballage ind imellem er imprægneret med kemi, som i nærheden af køkkenhavens løg, gulerødder og kartofler. Men når man opsætter plastpaller skulle der ik være nogen sundheds fare.

Borde lavet i europaller eller tilsvarende træemballage er nok ik årets bedste ide. Der foretrækker jeg at anvende plastpaller fri for trykimprægnering, så rugbrødsmadderne. Til siddemøbler, som egentligt ikke kan smitte af til grøntsager og krydderurter kan du uden problemer benytte europaller og træemballage . Jeg burde så vidt jeg har forstået det helt problemfrit kunne lave siddemøbler ud af europaller og træemballage hvor vidt træet er trykimprægneret eller ikke.