Langt de fleste synes, at det er lystigt at lokalisere karnevalskostumer…

I Europa er det ik’ et særsyn, at skolebørnene på deres allersidste timer som elever investerer penge i sidste skoledag kostumer {dramashop.dk/drama/sidste-skoledag.htm}, & kaster med godter til de små klassetrin. Det er selvfølgelig for at celebrere, at den obligatoriske skoletid er overstået. Langt de fleste kan næsten ikke vente til dét, og bruger timer på at selektere dé helt rigtige sidste skoledag kostumer. På min allersidste skoledag var jeg på kostskole, & dagen faldt af den grund sammen med, at vores ophold endte. Alle vores følelser og tanker handlede således omkring at vi var nødt til at tage afsked med dejlige bonkammerater, & jeg tænkte ergo virkelig ik’ på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil rigtig gerne når alt kommer til alt erkende, at jeg ik tilbeder at være iklædt i hverken fastelavnskostumer {dramashop.dk/drama/fastelavnskostumer.htm} eller karnevalskostumer {dramashop.dk/drama/karnevalskostumer.htm}. således var jeg slet ik oprørt over, at min allersidste skoledag ej tog form, sådan som dén gør de fleste andre steder…

Min barneplejer kan erindre, at jeg som lille dreng egentlig nød at klæde mig ud i fastelavnskostumer, men som jeg blev ældre, missede jeg interessen for det. Langt de fleste kan uden tvivl lokalisere det spøjse i det, men af en ukendt årsag, har jeg ik’ siden jeg var et lille menneske haft en passion for karnevalskostumer. & det er af den grund virkelig ikke ekstraordinært, at jeg træder ind af døren som den dårligst udklædte bærende de mindst idérige fastelavnskostumer! & jeg ved godt, at dét er banalt, når samtlige andre gæster har gjort et stort nummer ud af det. & absolut ingen nyder at være fantasiforladt, så for fremtiden spenderer jeg moneter på karnevalskostumer, der absolut ik er idéforladte…