Læs omkring undertegnedes snart stående havehegn: en kombi af lydhegn og raftehegn

At leve uden lydhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – har i lang tid generet. For Med mine tøser logerer yours truly direkte ud til et styk uhørt trafikeret gade og jeg er ovenud plaget af tidligt om morgenen af støjen fra busser og lastbiler. Så endelig vil mine børn og jeg montere et lydhegn. Pånær dem er monteret langs med motorvejen, så vidste undertegnede ikke noget omkring lydhegn. Men den slags havehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn – kan man klart ok sagtens erhverve sig som haveejer. Årets nyhed.

Det spritnye havehegn skal have nogle buske nær ved tæt ved grundens nye havehegn. Og så har vi et par æbletræer, som også vil give modspil til vores spritnye raftehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn – . Undertegnede ser frem til det lydhegn og dermed at kunne sove længe uden trafiklarm. Lydhegn I love you, hurra mine morgener bli’r så dejlige. Så projekt havehegn begynder med internetsøgning efter kombinationen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Så kan jeg måske starte projektet fra i weekenden.

Undertegnede vælger et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Den model synes jeg ligner et flot havehegn, som falder flot til vores ønsker med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en hvis højde så jeg & pigerne kan omgå panoramaudsigten til al trafikken. Samtidig ser raftehegnet godt ud med træet. Mig og pigerne ska’ nok blive fascineret af det nye havehegn. Det bli’r såå godt.