Kursus i personlig planlægning og effektivitet, venindehygge + travlhed

Kender nogle af jer venner eller bekendte, der har prøvet et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket er jeg super busy pga mit arbejde, venner, hobbyer og bloggen. Måske også en smule for busy. For jeg kan fornemme at jeg mister overblikket, er dårlig til at vælge hvad jeg skal anvende mine vågne timer på og samtidig ender i en tidsrøver på Facebook og Instagram. Der er en del, der har oplevet det samme. Jeg havde dog ikke gennemtænkt, at jeg det er muligt at gøre noget ved det før jeg læste om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder en god idé for mig.

Personlig planlægning og effektivitet er ikke noget, jeg har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men hvis man researcher omkring sådan et kursus, så lyder det, at det er fin tid brugt på at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at være mere effektiv i min hverdag. Faktisk har min bedste veninde Pia-Amalie og undertegnede tilmeldt os et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi begge trænger til at blive bedre til at vælge prioriteringer og se forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Det bliver fedt at komme i gang med personlig planlægning – både hjemme og i forbindelse med mit jobi.