Kan rollinger lege ubundet i mærkevaretøj fra Huttelihut…

Børn nu til dags indgår som en nøje organiseret del af det smarte menneskes livsprojekt. Det fremtrædende livsforløb nu til dags er at fremtræde formfuldendt i andres optik. Alle må gå i det rigtige antræk, og det må vores afkom ligeledes. Konsekvensen af det ovenstående er, at vi de forgangne årtier har set en konstant bølge af stilrene mærker, som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html, , Mini Rodini - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/minirodini_462.html, , Bobo Choses - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html, , Noa Noa Miniature.

Rollingerne pakkes ind i sådan noget børnetøj, og kommer jævnligt til at se ud som ikke fuldvoksne voksne. Ikke en skeler til i den forbindelse, at den form for beklædningsdele, hyppigt ej er lavet til at hoppe rundt i.

Hermed opstår der det, at børnene mener, at de beklædningsstykker ik er særpræget lækkert at have på. Foruden overhører mange ofte pædagoger anføre: Nuttede barn, du er iklædt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, af den grund: nej du kan generelt ikke lege i haven!

Et tvivlsspørgsmål klemmer sig på, hvorvidt mor og far har deres rollingers interesse med i gennemtænkningen, når de udpeger beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature. For kanske er børnene egentlig ligeglade med tøjbrands, ind til de når en vis fase, at forstå. Og det er herved adskillige kan få den idé, at børn i tiltalende intensitet er blevet en pyntegenstand, hvormed mor og far søger at bevare et renomé overfor omverdenen, som afbilder dem som formfuldendte forældre med moderne rollinger.

Vi håber alle at beholde en særlig facade i daten med bekendtskabskredsen.. Og det er følgelig ikke til ukendte, vi oplukker godteposen vedrørende individuelle dilemmaer. Alligevel kan det være komplekst, så snart afkom uden deres vilje impliceres i indeværende sociale spil. Og det gør de små pus, når de iføres fikst tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature, bare for at hjælpe med mor og fars higen efter et positivt ry. De små pus skal have lov til at være små pus. Og det skal børnene så lang tid, at det er muligt. Så man kan plædere for, at det er livsbekræftende at vige udenom, ligeså længe som det er en possibilitet, at iføre rollinger ekstraordinære brands som Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature, der får børnene til at se ud som mini-voksne. Opvæksten er en fro fase, og det må børnene have lov til at holde af, inden voksenlivets virkeligheder møder dem…