Kæresten har arbejdsopgaver inden for slibematerialer, slibeskiver samt slibebånd

Grej og håndværk er ikk min bedste side. Ham jeg kærester rundt med foretager diverse gøremål ude ved en haveanlægger og ved en gulvmand. Så manden bruger maskiner, slibebånd, slibeskiver og slibematerialer i tjansen med at opshine gulve og skære sten og fliser og jobs i samme genre.

Min erfaring med slibematerialer, slibeskiver og slibebånd er ik værd at skrive hjem om. Men den slags er blandt arbejdsopgaverne for skribentens helt nye håndværkerfilejs. Så vidt jeg har opfattet det, kan slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer være behjælpeligt til polering og slibning. Måske beton Slibebånd plus slibeskiver kan sandsynligvis også monteret på en boremaskine.

Silas har prøvet at beskrive for mig, hvorledes han i sit arbejde arbejder med slibematerialer, slibeskiver og slibebånd i det arbejdshverdag. Og at han og kollegerne også anvender slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver til jobbet med haveanlæggelse. Ikke en uinteressant erfaring at have på rygraden, nu hvor nogle af folkene i vennekredsen snakker med banken om at flytte i hus.