Juuhuuu – jeg arrangerer kostume housewarming

Mine veninder og jeg elsker at klæde os ud. Det er lige som om, at jeg har det sjovere, når jeg iklæder mig et kostume og bliver pirat, zoombie eller den gode eller onde fe. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor er pædagog og hun har ganske ofte et mere kreativt kostume end vuggestuebørnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far er familiens julemand med tyk mave, skæg og det hele.

Dengang jeg var lille var jeg klart nok udklædt til fastelavn og da jeg var 6 år, gik jeg omkring i bare tæer og min prinsessekjole hele året. I dag griber jeg hver en chance og springer i kostumer - http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/ – til tyrolerfest, julehygge, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle unger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere klæde-ud-fester.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi på nettet og finder komplette kostumer, og det kan overraskende nok betale sig end at købe tøj i h&m. Til tider bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og finder ellers resten i mit klædeskab eller hos genbrug. Jeg har engang været udklædt som sørøver med en gammel hvid herreskjorte fra genbrugsbutikken, sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en pirathat fra en online kostume shop.

Den næste fest bliver med Mad Men 50ér tema. Jeg mangler kun parykken til at dække over mit ikke så 50’er agtige hår. Kostume? Dét har jeg skam styr på.