Job med gas cylinder, stropper, lister og gummilister

Min skønne storebror starter på en arbejdsplads, hvor der sælges stropper, gummilister, gas cylinder og lister. formoder, så aner undertegnede ik noget som helst om gummilister, lister, gas cylinder og stropper. Eller … stropper kan i min verden fx være placeret i bussen, som passagererne kan støtte os til, eller i mit overtøj, så den kan komme op at hænge. Mens gummilister er sådan noget med at sådan nogle lister på eksempelvis badeværelset.

Gas cylinder, lister, stropper og gummilister som erhverv er uvant for mig. Storebror & jeg ævler ganske ofte jobrelateret, så jeg ser frem til, hvilke oplysninger Arne vil fortælle om stropper, gummilister, gas cylinder og lister.

Stropper af gummi kan vidst benyttes til trailere, lastbiler og presenninger. Gas cylinder kan både anvendes til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, meddeler broren. Udover at du som en slags fjeder, så fatter undertegnede ikke helt, hvad den slags gas cylinder kan.