Jeg kan anbefale, såfremt du starter på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Er Hf Fyn - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , Hf Odense eller Fyns hf-kursus relevant for dig

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at komme ind.

Måske har nogle af jer læsere i lang tid overvejet, hvad du drømmer om at læse til. Det kan være, at du ønsker at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller måske går du lige efter et sprogvidenskabeligt studie på uni.

Ved du ikkrigtigt, hvad du gerne vil arbejde med senere hen? Det var jeg heller ikk klar over, da jeg blev færdig med skolen. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver mulighed for ekstra tid til at vælge retning. Den er bred og anvendelig.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter drømmen

Afslutter du folkeskolen til juni, og vil du læse på en HF med masser af retninger? Når du læser din Hf i Odense hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du målrette HF’en til ganske nøjagtigt den studieretning, som du vil optages på! Jeg er glad for den beslutning.

Udover den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på niveau A-C, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus nemlig liniern: Sproglig Hf, Pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De er sørme skræddersyet til bedst at berede dig på din drømmeuddannelse.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Har du lyst til at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en hel række adgangskrav. Afslutter du folkeren til juni, skal dine lærere beslutte, om du kan læse en HF eksamen. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på din HF hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det var ikke rigtigt så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så vurderer dine faglige og personlige kompetencer.

Livet på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense er testen værd