Jeg er nu en vedholdende talsmand for brugelige røgalarmer

Det var tilfældet en nat, at en høj sound overdøvede alt andet. Min primære tanke var, at det var ekstremt frustrerende, for havde følelsen af at være træt, og havde mest lyst til at gå til ro. Umiddelbart derefter bliver jeg klar over, at det er min virksomme røgalarm, der er trådt i kraft. Atter er min første tanke ikke at søge væk, selvom en dyr røgalarm er designet til at udfylde den opgave at varsko om nærtstående livsfare. Min ureflekterede idé var til gengæld: den røgalarm er dødhamrende vedvarende!

Det bliver klart for mig, at den ubrugte røgalarm lutter er i stykker, idet undertegnede hurtigt erkender, at det ikk’ er røg, der har udløst den dens igangsættelse. Det er slevindlysende en jubel at opdage, at min røgalarm bare gik i gang ved en skønhedsfejl. Alligevel vedbliver min røgalarm ved med at være påtrængende. Røgalarmer [http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html] er selvfølgelig produceret på den led, at de ikke umiddelbart kan slukkes. Røgalarmer er produceret til i al fremtid at være agtpågivende. Da jeg opdager, at min røgalarm er begyndt, på grund af den har brug for batteri, er min fornøjelse selvfølgelig stor. Da jeg umiddelbart dernæst erfarer, at røgalarmer er skabt sådan, at dens advarsel ikke afbrydes, når batteriet bliver pillet ud, bliver jeg en smule mørbanket.

Åbenlyst er det snedigt sådan, som røgalarmer er designet. På samme tid kan jeg ikke lade det ligge, hvorlunde min røgalarm nedbrudte min søvn! Jeg kunne rent ud sagt ikke slukke min røgalarm, upåagtet flere stædige undersøgelser. For tiden priser jeg mig naturligvis lyksaglig over, at der ikke var ildebrand i mit køkken, samtidig priser jeg mig lykkelig over, hvor prima røgalarmer er produceret.