Jeg ændrede holdning pga Efterskolernes Dag

Det er med at udvælge den bedste efterskole før du søger. Før jeg var på Efterskolernes Dag - www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag – tvivlede jeg på mit valg. På Efterskolernes Dag har skolerne åbent hus, så du kan få en oplevelse af stedet. Det kan blive en forpustet tur, men det bliver skønt at komme ud og opleve de efterskoler du har kig på og fornemme stemningen og lærerne.

Det var et held at min far og jeg drog omkring til Efterskolernes Dag før end jeg træf den endelige beslutning om valget af skole. Efter Efterskolernes Dag var jeg meget mere sikker på, hvilket sted jeg foretræk. Jeg ændrede holdning som følge af Efterskolernes Dag. Det oplevedes mere hjemme på efterskolen, som havde været min 2. prioritet.

Efterskolernes Dag er en ret forvirrende begivenhed. Vi har ik bil, så vi fik lånt min morbrors BMW, så jeg havde mulighed for at kunne møde de efterskoler jeg havde kig på. Jeg opfattede nu godt, at det var den efterskole, jeg kom til at vælge, da jeg var på efterskole nummer 2 ved Efterskolernes Dag.