Invester i den fontæne, der kan bringe dit hovedsæde i en klasse for sig

Da min virksomhed for nylig rykkede teltpælene op og flyttede til et større hovedsæde, traf vi en beslutning om at gå planken ud og få bygget nogle beundringsværdige rammer med nytænkende vandkunst såvel indendørs som udendørs. Tankerne var imidlertid utallige. Af den årsag var det væsentligt for mit firma at ansætte en vandteknisk sparringspartner, der ikke alene var i stand til at anlægge en fontæne. Samtidig var det udslagsgivende for os, at de skabte vandløsninger, der en helt særlig finish.

Efter at have set resultatet må jeg sige, at det er ganske enkelt pragtfuldt. Vores virksomheds hovedsæde har nu fået en ankomsthal med et flot spejlbassin med afslappende musik, som er et resultat af habil rådgivning plus en projektstyring, som der blev afsluttet som planlagt. Det er ydermere anlagt i flere etager, så spejlbassinet går hele vejen op igennem kontorbygningen til 7. sal. Vi er med andre ord blevet prydet med et mesterværk af et spejlbassin, der uden tvivl får læssevis af roser fra både besøgende og vores personale.

Der er tillige blevet anlagt vandkunst i fremragende kvalitet så hatten passer foran hovedkontorets indgang. Her har vi fået et interaktivt springvand, som der er tilpasset omgivelsernes bevægelser. Som prikken over i’et er der i midten af springvandet anbragt en fontæne, der matcher de skandinaviske linjer i hovedkontorets arkitektur helt perfekt. Som følge heraf kan vi som virksomhed på det grundlag uden tvivl anbefale den vandtekniske leverandør, som vi hyrede, i det tilfælde du også planlægger at investere i vandkunst som er i international klasse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>